Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNICA ARGENTINE:

'Mislila sam da smo pobijedili pa sam nazvala izbornika da mu čestitam'

'Argentina\'s reelected President Cristina Fernandez de Kirchner gestures during her inauguration ceremony, in Mayo square, Buenos Aires on December 10, 2011. Cristina Kirchner has been diagnosed with
Foto: 'DANIEL GARCIA'
14.07.2014.
u 23:55

– Nisam ljubiteljica nogometa, nisam pogledala ni jednu utakmicu, čak ni finale – rekla je Cristina Fernandez de Kirchner

Argentinska predsjednica Cristina Fernandez de Kirchner nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu priznala je da nije gledala ni jednu utakmicu, ali i da je nazvala izbornika Alejandra Sabellu "jer je imala osjećaj da su pobijedili".

– Nisam ljubiteljica nogometa, nisam pogledala ni jednu utakmicu, čak ni finale. Ali, po završetku susreta nazvala sam izbornika Sabellu jer sam imala osjećaj da smo pobijedili – otkrila je predsjednica i mnoge ostavila u čudu jer u današnje vrijeme uistinu nije teško saznati rezultat takve utakmice kao što je finale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Kritičarima nije trebalo mnogo da bi kazali kako je to samo potvrda da ona živi u svome svijetu i da joj nije previše stalo do aktualnih događaja u zemlji. Naime, oko trideset milijuna Argentinaca je pratilo finale i to je bio prvi događaj u zemlji, koji prva osoba te zemlje nije ni letimično pogledala.

Kad su je pozvali da prati utakmicu uživo, odbila je uz opravdanje da je boli grlo te da mora unuku na rođendan, a takvo nonšalantno, nezainteresirano i pomalo bahato ponašanje "pravda" se činjenicom da joj sljedeće godine ističe mandat, a s obzirom na to da se više ne može kandidirati, ne brine se zbog naklonosti birača.

>> Kirchner ne ide na finale jer joj unuk slavi rođendan

Komentara 9

CR
CroaciasTotales
05:41 15.07.2014.

Tko vam je preveo govor od Kirchnerice? Ona nije to rekla! Rekla je da je nazvala Sabellu jer za nju oni su dobili! U smislu da su dobro igrali i da su napravili sve sto su mogli! Kako mozete mislitit da nije znala rezultat? Istina je da ona zivi u svom svijetu, ali nije bas tako jako blesava!!

DU
Deleted user
09:43 15.07.2014.

pa naravno da to nije rekla. Ne možeš to ne znati pa makar mrzio nogomet. Pa ne živi žena sama na svijetu. Svi (prijatelji, djeca, muž, brat, stranački kolege ...) oko nje gledaju svoju zemlju kako igra u finalu, aa ona valjda uopće ne kuži što se dešava i u miru svog vrta čita knjigu. Niti ja ne gledam npr. izbor za pjesmu Eurovizije pa si svejedno ne mogu zamisliti na koju foru bih izbjegao vijest o tome da je pobijedila (ili da je druga) naša pjesma. Jedino da sam zatvoren u podrumu dva mjeseca.

ZL
Zlaja7
10:09 15.07.2014.

hajde novinar, cekamo tvoj odgovor na ovo da ti je netko krivo preveo! Hoce li se portal oglasit sa izvinjenjem? Ili ce mene kaznit zbog ovog teksta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije