Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogao biti frajer, ali...
Povratak na članak

Mišković si je zabio autogol godine, što bi tek bilo da ga je umjesto Vrbanovića zvao veliki gazda?

Objašnjenje kako je Vrbanoviću postavio ultimatum da se urede odnosi u sudačkoj organizaciji zvuči neuvjerljivo, najblaže rečeno.

Komentari 27

JO
josip
12:57 06.12.2016.

Maminjo ga nazvao i obecao mu kup a. prvenstvo znase cije je. I ima da prihvati i suti!

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
16:28 06.12.2016.

Skužite kako se ista ekipa komentatora trolova skupi na istoj vijesti i brane Putina, Mamića, Šešelja, Vučića... sve iz iste agencije

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
16:29 06.12.2016.

Konačni pad je jako blizu ovi će svi bježat kao miševi!

VL
KA
kakogod
12:07 06.12.2016.

Football Leaks će svašta još otkriti, a Miško misli da će u njihovom mafijaškom brlogu biti sigurniji :)

VL
Avatar rajon rondo
rajon rondo
14:59 06.12.2016.

Velikom Gazdi istice vrijeme.........tik, tak, tik, tak, tik, tak........

VL
DM
drazen.muhvic
14:28 06.12.2016.

Bolje mir nego konjska glava u krevetu...

VL
CA
calcaneus
13:21 06.12.2016.

Obecali mu da ce Rijeka biti prva pa povukao ostavku !!!

VL
Avatar HighFlyer
HighFlyer
16:02 06.12.2016.

Veliki gazda vise nije u HNS-u, a uskoro nece biti vise ni na slobodi. Tik tak tik tak

VL
DB
doron.berkovicz
23:27 06.12.2016.

Ako ovo nije satirican clanak, onda je autor taj koji si je zabio autogol i to skaricama s pola terena :) Repka nam je 14. u svijetu (9. u Europi) po FIFA-i, a HNL 14. u svijetu (10. u Europi) po IFFHS-u. Repka ide na velika natjecanja, Dinamo deset sezona zaredom igra u grupi eurokupova. Mozda autor zivi u paralelnom univerzumu gdje su cinjenice drukcije?

VL
Avatar HighFlyer
HighFlyer
16:07 06.12.2016.

Ovaj clanak je cisti primjer kako ZG mediji vrse teror prema svemu sto nije Plave boje.

VL
Avatar HighFlyer
HighFlyer
20:28 06.12.2016.

Gospodin Mišković je privatnim novcem napravio nevjerojatan nogometni kamp u Rijeci na kojem stotine mlade djece svakodnevno treniraju. Isto tako je podigao prvu ekipu HNK Rijeke na jednu zavidnu razinu. To su činjenice. Šta je to dobroga Mamić napravio za Zagrepčane i za Dinamo?

VL
ZA
zazidje
11:41 06.12.2016.

autogol si zabio autor ovog clanka,, zasto se ne priča više o sudjenju u kojem je Dinamo apsolutno oštećen za jedanaesterac,, o tome ni riječi,, sada po Miškoviću i Mamiću,, žalosno za VL

VL
MI
Mislav98
13:43 06.12.2016.

Ovaj autor si je zabio autogol

VL
DU
Deleted user
14:47 06.12.2016.

Mišković je skonto da je ukakio motku jer svi koji su gledali utakmicu vidjeli su da je sudac više oštetio Dinamo

VL
Avatar HighFlyer
HighFlyer
16:27 06.12.2016.

A u predhodnom clanku ste naveli: "Miškoviću je očito prekipjelo gledati nepravdu, ali on je kao dopredsjednik HNS-a i čelni čovjek Rijeke trebao već puno, puno prije reagirati. Trebao je podmetnuti leđa, boriti se, pokazati da je džek. Ovako je samo Rijeku ostavio na vjetrometini, potpisao kapitulaciju, predao se." Koji ste vi bolesnici!

VL
DU
Deleted user
11:55 06.12.2016.

Pa bilo bi glupo da je dao ostavku nakon što je na snimci vidio kako je sudac oštetio Dinamo za čisti penal i ustvari im pomogao, a ne odmogao.

VL
ED
europski dinamo
13:16 06.12.2016.

Miskovic je skuzio da im je sudac poklonio bod odnosno Dinamu uzeo 2 boda. Sudjenje do 45.min i nedosudjenog penala odlicno, 2.pol sudac konstantno nateze za Dinamo i tako nepotrebno kompenzira gresku iz 1.pol. Svima je jasno da kad Dinamomo povede u Maksimiru protivnik se mora otvoriti i tesko moze do boda, tako da bez obzira sto je bilo vise gresaka na stetu Rijeke, prva i najveca greska(penal) je bila na stetu Dinama i uzela mu bodove.

VL
Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
12:08 06.12.2016.

Volio bih da mi autor ovog clanka upre prstom u nogometni savez na jugoistoku Europe koji je uspjesniji od hrvatskog. To sto su stadioni prazni je u dobroj mjeri posljedica medijskog sotoniziranja svega u hrvatskom nogometu, s razlogom ili vrlo cesto bez razloga. Ta beskorisna mafija zeli srusiti klub na cijim uspjesima pociva hrvatski nogomet. Tko je taj Miskovic? Tko je Rijeka? Da im Dinamo ne prepusta svoje odbacene igrace ne bi ih bilo na nogometnoj mapi. Svetina im je fino objasnio i iznio cinjenice o tome tko je najvise profitirao od sudackih pogresaka, ali oni furaju svoju lazljivu i podlu pricu kao da su svi ostali slijepci. Osnujte svoju ligu za bedake i tamo se takmicite klosari, delegirajte svoje ujke i rodjake za suce, jedino tako mozete biti prvaci. Cijeli svijet je umoran od vas.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
13:49 06.12.2016.

autor provlaci tezu da je hrvatski nogomet na aparatima - ali nije, reprezentacija uspjesno nastupa u natjecanjima, proizvodimo vise igraca za najbolje lige godisnje nego neke nogometne velesile, dinamova skola je redovito medju najboljih pet na svijetu, klubovi poput osijeka i rijeke (pa i neki manji) velikim koracima napreduju - jedino je hajduk na aparatima, i to vec godinama, iz godine u godinu sve je gore, ali ne zbog onih na koje cilja autor ovog clanka, nego zahvaljujuci likovima koji su ga vodili i jos vise onih koji ga vode trenutno...a nije na miskovicu da rjesava probleme hajduka i da sve proglasi katastrofalnim kako bi hajdukova uprava imala alibi za svoju nesposobnost, cemu se ponadao ovaj novinar - miskoviceva rijeka napreduje, gradi se infrastruktura, organizacija je besprijekorna (i mogla bi bit uzor hajduku, bas ko i dinamo, ili osijek), a sto se sudjenja tice, svjestan je i miskovic da je u derbiju zapravo vise ostecen dinamo i da su suci kolo prije pomogli rijeci protiv belupa itd ...treba prestati spajati dugogodisnju krizu hajduka sa propadanjem hrvatskog nogometa, jer nas nogomet napreduje usprkos tome sto hajduk sve vise propada, makar bi bilo dobro za nas nogomet da se i tamo pojavi neko pametan i sredi taj kaos...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.