Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik
Povratak na članak

Mirko Jozić: Meksikanci su slabiji nego u Japanu, lutali su s igračima, ali i s izbornicima

- Nemaju velike igrače, taj Hernandez je bio jedno vrijeme ozlijeđen. No, znaju biti i neugodni. Iako, imali su dosta problema i s momčadi, ali i s izbornicima, nekoliko su ih promijenili u zadnje vrijeme - kaže Jozić.

Komentari 3

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:42 07.12.2013.

Momčad u nogaču ima 11 igrača. 1 golman, 2 središnja beka, 2 krilna, 2 vezna, 2 krila i 2 napadača. Tad takva momčad može igrat zonsku obranu i na polukontre i kontre s varijacijama otvorenije igre uigranih krilnih napada. Mislim da tak treba igrat i težit ne primit gol ni od koga, a ak Bog da odigrat nerješeno z Brazilom i dobit Meksiko i Kamerun.

VL
DH
dalibor.hren
11:07 07.12.2013.

Poznata demagogija: "Meksiko je najjači bio baš u ono vrijeme kad sam ja vodio Hrvatsku......"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.