Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MMA LEGENDA

Mirko Filipović u svom stilu zaprijetio Deliji i Aspinallu: Molite Boga da vam ne dođem u Manchester

Zagreb: Mirko Filipović održao je predavanje na sveučilištu Libertas
Slavko Midzor/PIXSELL
12.02.2024.
u 08:00

Aspinall je Filipovićevu "prijetnju" objavio na svom profilu, uz popratni tekst: "Veliki šef Cro Cop je upozorio Antu Deliju i mene."

Mirko Filipović ovih je dana posebno aktivan na društvenim mrežama. Legendarni hrvatski borac poslao je poruku Anti Deliji, trenutačno najboljem hrvatskom MMA teškašu, te privremenom UFC prvaku Tomu Aspinallu. Njih se dvojica trenutačno pripremaju u Aspinallovom trening-kampu u Manchesteru. Cro Cop je u svom stilu 'zaprijetio' spomenutom dvojcu:

GALERIJA Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović

Zagreb: Mirko Filipović održao je predavanje na sveučilištu Libertas
1/14

- Tom Aspinall i Ante Delija, molite Boga da vam ne dođem u Manchester kako bih vam pokazao nekoliko trikova. U redu?" – poruka je koju je putem Instagrama Filipović poslao spomenutim borcima. Potom je zategnuo biceps i dodao: "Na vrhu može biti samo jedan"! naposljetku im je, uz osmijeh – namignuo.

VEZANI ČLANCI:

Aspinall je Filipovićevu "prijetnju" objavio na svom profilu, uz popratni tekst: "Veliki šef Cro Cop je upozorio Antu Deliju i mene."

Podsjetimo, Aspinall je privremeni prvak postao nokautiravši u siječnju Sergeja Pavloviča (31) za samo 69 sekundi. Ta je borba održana umjesto dugoočekivanog meča Jona Jonesa i Stipe Miočića, a koja je bila otkazana zbog Jonesove ozljede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije