Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plasman karijere
Povratak na članak

Mirjanu Lučić-Baroni prema vrhu vodi brat našeg nogometnog reprezentativca

Bilo je uspona i padova u meču s Mattek-Sands, njezini izlasci na mrežu vrlo su opasni, ali morate pobijediti i kad ne igrate najbolje – kazala je Mikica

Komentari 1

Avatar toxic alien
toxic alien
14:04 29.03.2017.

Za mene je Lucic najatraktivnija tenisacica na touru, i tu ne mislim na izgled, iako uopce ne izgleda lose! Tek se sad vidi kakvu je karijeru mogla ostvariti da nije bilo njenih obiteljskih problema. Ako je ozljede zaobidju, uvjeren sam da ce osvojiti barem jedan od Grand Slam turnira prije mirovine. Vidi se da sada igra bez pritiska, uziva u tenisu i ide na velike udarce mozda malo precesto. Otud onolike neprisiljene pogreske. A i dvostruke greske na servisu kojih je sinoc protiv Pliskove imala ravno deset! Zato sto servira drugi servis kao i prvi! Ako uspije kontrolirati tu svoju razigranost i smanji broj tih nepotrebnih gresaka, niti broj jedan na WTA ljestvici ne bi bio nemoguc!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.