Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Minnesota u prvoj četvrtini Lakersima zabila 47 koševa

NBA Oklahoma
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
11.11.2013.
u 10:03

Timberwolvesi su riješili sve u prvoj četvrtini kada su zabili 47 koševa i nakon toga više nisu ispuštali prednost iz ruku. To im je bila prva pobjeda nad Lakersima nakon 22 utakmice.

U noći s nedjelje na ponedjeljak odigrane su četiri utakmice u NBA ligi. Do pobjeda su stigli Minnesota, Oklahoma, Phoenix i San Antonio.

Minnesota je slavila na gostovanju kod Lakersa sa 113:90. Timberwolvesi su riješili sve u prvoj četvrtini kada su zabili 47 koševa i nakon toga više nisu ispuštali prednost iz ruku. To im je bila prva pobjeda nad Lakersima nakon 22 utakmice. Kevin Martin je ubacio 27 koševa, dok je Ricky Rubio upisao triple-double. Kod domaćina je Steve Blake postigao 19 koševa.

Oklahoma City je nakon produžetka stigla do domaće pobjede nad Washingtonom 106:105. Oklahomu je predvodio Kevin Durant koji je najzaslužniji što je domaćin u posljednjoj četvrtini nadoknadio minus od deset koševa, a Durant je utakmicu završio s 33 koševa i 13 skokova. Kod Washingtona je najraspoloženiji bio Bradley Beal s 34 poena.

San Antoni Spursi su u Madison Square Gardenu razbili New York Knickse sa 120:89. Sve je bilo riješeno nakon pet minuta igre kada su Spursi poveli 24:7. Danny Green je s 24 koša i 10 skokova predvodio Spurse, dok su za Knickse Carmelo Anthony i Andrea Bargnani ubacili po 16 koševa.

Phoenix je sa 101:94 svladao New Orleans. Eric Bledsoe je predvodio domaćine s 24 koševa, a na drugoj je strani Jason Smith ubacio dva poena manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije