Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN BADELJ:
Povratak na članak

Ima nekih trzavica među nama igračima, ali to je normalno

'Pobjeda je imperativ i neupitno smo puno kvalitetnija reprezentacija'

Komentari 11

Avatar nula
nula
12:52 12.10.2015.

Hrvatska ce dogodine igrati finale EP, protiv Belgije . Neka pati ....

VL
LI
Lika76
14:25 12.10.2015.

Pustite Melindu neka kaze sto misli, iako nije bas u toku! ;-) Previse gleda strane medije! Joe nikoga nije uvrijedijo, nego je "rekao" da je za svoj dom spreman, a koga to smeta neka pati! Ne trebamo se nikome ulizivati nego stajati do sovoga!

VL
Avatar Pablo 69
Pablo 69
14:27 12.10.2015.

Tražim talentirane nogometaše koji žele okušati svoju sreću u Austriji ili Njemačkoj. Surađujem sa uspješnim menadžerom koji godinama isto tako uspješno vodi svoju agenciju, u kojoj se trenutno pod ugovorom nalaze poznata imena današnjeg nogometa. Moj cilj je da Vamm obzirom na Vaše kvalitete pokušam/omogućim profesionalni ugovor u prvoj ili drugoj ligi. Osim profesionalnog u obzir dolaze i moguće suradnje u amaterskom nogometu, gdje uvjeti također nisu loši. Za profesionalni nogomet me zanimaju igrači od 18-28 godina koji imaju iskustva u prvoj i drugoj ligi, a što se tiče amaterskog nogometa tu vidim igrače treće-četvrte lige. Svi koji su zainteresirani za suradnju molim kontakt sa opširnim podatcima na e-mail: mpcro@ymail.com

VL
ME
melinda
13:03 12.10.2015.

Losu atmosferu medu vatrene je donio Simunic koji je ubacen da unisti i ovo malo dostojanstva sto imamo jer smo mi Hrvati na losemu glasu zbog nacionalizma na stadionima.Igracima repke je neugodno govoriti protiv Simunica a 99% ih ne podrzava to zlo sto je uradio Australac na Maksimiru koje je osudio cijeli svijet.Jedina prava stvar zbog je najuriti toga provokatora da se vrati ugodna atmosfera u repki i na tribinama inace ce nas svijet stalno kaznjavati i nanijeti ogromnu stetu nasemu nogometu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.