Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš kao i Rondu

Mike Winkeljohn: Holly Holm nokautirat će Mieshu Tate u drugoj rundi

Holly Holm - Ronda Rousey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.03.2016.
u 08:51

“Ona je izazivačica broj 1 s razlogom, dugo je ovdje i kompletna je, odnosno kvalitetna u svim aspektima. Snažno udara te može prisiliti na predaju"

Mike Winkeljohn, čovjek koji je od svjetske boksačke prvakinje stvorio svjetsku MMA prvakinju, uvjeren je kako će Holly Holm i nakon subote ostati svjetska UFC prvakinja bantam kategorije. On jednostavno vjeruje kako ta djevojka ima sve da dugo vremena bude dominantna, piše Fight Site.

“Holly je strašna, ona je kao europski auto za utrke i to najviše tehnologije. A za ovu borbu je sve isto kao protiv Ronde. Neću lagati, i tad smo bili potpuno uvjereni da će se dogoditi ono što se dogodilo. Vjerujemo kako će Holy od početka dominirati, iako je tu jako puno stvari na koje treba pripaziti, pošto je Miesha snažna i vrlo raznolika, opasna je na razne načine. No, Holly u ovim pripremama izgleda jako dobro.”

Ipak, i o Mieshi Tate ima jako dobro mišljenje te ništa ne uzima kao lagan posao, što je zapravo vrlo pametan pristup. Iz onog što je izjavio je jasno kako su je jako dobro analizirali i da su spremni na sve:

“Ona je izazivačica broj 1 s razlogom, dugo je ovdje i kompletna je, odnosno kvalitetna u svim aspektima. Snažno udara te može prisiliti na predaju. Pobjeđivala je jiu-jitsu borkinje, pobjeđivala je hrvačice te je pobjeđivala i udaračice. Ona je uistinu jako dobra u onome što radi.”

Ipak, jedna stvar ga impresionira više od ostalih.

“No, ono najjače kod nje je da se nikad ne predaje. Koliko smo puta vidjeli borbe gdje je gubila pa se uspjela vratiti. Nevjerojatno je mentalno jaka i dugo je na visokom nivou. To je ono čega se uvijek treba bojati i biti oprezan. Ipak, prognoziram pobjedu Holly nokautom u drugoj rundi, jednostavno je bolja i uvjeren sam kako će dominirati.”

>>Holm prvi put brani naslov: Ne volim biti u glavnoj borbi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije