Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO NA SVJETSKO

Messi zabrinuo nogometni svijet: Pa gdje je Leo?

International Friendly - United Arab Emirates v Argentina
Foto: RULA ROUHANA/REUTERS
1/4
18.11.2022.
u 22:00

Trening na katarskom sveučilištu, argentinskom baznom kampu tijekom turnira, odvijao se pred gotovo 400 novinara iz cijelog svijeta

Argentinac Lionel Messi nije trenirao s ostatkom selekcije u petak, već je radio u zatvorenom četiri dana prije prve utakmice Albiceleste na Svjetskom prvenstvu 2022. u utorak protiv Saudijske Arabije.

Prema pisanju argentinskog tiska, međutim, nema razloga za brigu za zdravlje napadača Paris Saint-Germaina.

Za svoj prvi javni nastup otkako je kročila u Katar u noći sa srijede na četvrtak, argentinska selekcija trenirala je u sparnoj Dohi u četvrtak rano navečer, bez nekoliko zvijezda.

Četrnaest igrača, kao i tri vratara, obukli su kopačke kako bi dovršili trening, uključujući igrače koji su nedavno patili od ozljeda ili bolova, poput Lautara Martineza, Paula Dybale, Papu Gomeza i Marcosa Acune

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 Arrival - Argentina team arrives in Doha - Hamad International Airport, Doha, Qatar - November 17, 2022 Argentina's Lionel Messi arrives in Doha with Argentina's Rodrigo De Paul for the FIFA World Cup Qatar 2022 REUTERS/Hannah Mckay Photo: HANNAH MCKAY/REUTERS
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS

S druge strane, Leo Messi, Angel Di Maria, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes i Nicolas Otamendi nisu izašli na travnjak.

Dvojica igrača za koje je argentinski savez dan ranije najavio da su se povukli, Nicolas Gonzalez (ozlijeđen na treningu u četvrtak) i Joaquin Correa (nepoznata ozljeda), nisu sudjelovali na treningu. Njihove zamjene Angelo Correa i Thiago Almada još nisu stigli u Dohu.

Trening na katarskom sveučilištu, argentinskom baznom kampu tijekom turnira, odvijao se pred gotovo 400 novinara iz cijelog svijeta.

>> VIDEO: Prvi trening Hrvatske nogometne reprezentacije na trening kampu Al Ersal 3 u Dohi


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije