Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale EBEL-a
Povratak na članak

Medvjedi izgubili, Letang u bolnici!

Hokejaši Medveščaka izgubili su u Klagenfurtu sa 1:4, KAC došao do vodstva 3-1 u seriji. Kako su igrali, još su medvjedi i dobro prošli. Da će večer loše završiti nagovijestila je greška Kristana u 49 sekundi, nakon koje je KAC poveo 1:0

Komentari 10

Avatar antuntun55
antuntun55
20:47 13.03.2012.

možete slagati minuse do neba...no loša igra ostaje i to je neće popraviti,,,i to u sve 4 polufinalne utakmice....dva puta 5/3....bez smislene akcije...

VL
Avatar antuntun55
antuntun55
20:28 13.03.2012.

degutantini i irintantni su ovi komentari i na TV...isključivo se komentiraju suci,o hokeju niti slova..Medveščak gubi jer je slab i loše igra...i druge istine nema..

VL
SN
snovakor
21:26 13.03.2012.

Ajde novinare , ispravi ovo i piši kako treba ovo ! Nije 1-4 nego 4-1 !!! malo se piše ovako, malo onako ! Na žalost što god se govori o utakmici, nema tog pozitivnog naboja u Medvjedima....svakako dosta su krivii i suci u toj prići, kad im skidaju igru već 3 puta u polfinalu....ne valja sve skupa, ni suđenje a ni posljedično igra (:

VL
HP
hamsun pedersen
21:50 13.03.2012.

@antuntun, posve se slažem. medveščak igra jako loše. ta priča sa sucima doista postaje iritantna. ljubić je stvarno počeo pričati prave gluposti. inače mi je simpa, ali bi mu netko doista trebao reći da prestane kukati jer ga je ružno za čuti.

VL
Avatar perodeformero
perodeformero
22:57 13.03.2012.

Ajde ne lupajte. Neka samo igraju, dobro se bore, ponekad da se pomlate i di ćeš više. Tko može platiti onu zadnju tekmu u Zagrebu? Platio bi kartu i 5* više samo da to još jednom vidim uživo. Naprijed Medvjedi!!!

VL
CR
crocro
07:25 14.03.2012.

I što onda. Pa da i medvjedi ne prođu u finale, oni su napravili veliki hokejaški doseg i ostali su u samom vrhu EBEL lige. I dalje će svi na njih računati kao moguće prvake i svi će ih s poštovanjem primati. A što se tiče eventualnog poraza (jer još nije sve zaključeno, jer postoji tračak nade), taj neuspjeh bi se mogao pripisati samom startu takmičenja kada su u početku gubili. Da nisu utakmice u startu gubili, današnja situacija bila bi sasvim drugačija. I to je za njih veliki poučak i mislim da se se znati postaviti u slijedećoj sezoni puno bolje i organiziranije u samom startu. Oni su odradili veliki posao i zaslužuju svaku pohvalu i poštovanje. Bravo medvjedi.

VL
DE
demetrio
08:34 14.03.2012.

Ova liga nema natjecateljskog smisla, jedina korist su financijska dobit upravljačkog kadra Medveščaka i profiliranje određenih hokejaša hrvatskog porijekla kako bi mogli nastupiti za reprezentaciju. Zar netko misli da neki tamo hrvatski klub može odnijeti naslov Austrijancima u njihovoj ligi?Budite realni

VL
LI
liliZG
10:10 14.03.2012.

Činjenica je da su Medveščak primili u EBEL ligu misleći da će to biti klub na kome će ostali skupljati bodove, pokazalo se drugačije i sad je frka.............veliki novac se tu vrti zato medvjedi moraju za dva koplja biti bolji da bi pobjedili, a suci ih stvarno zakidaju,a ali pošto to znaju ne bi trebali nasjedati na provokaije nego igrati najbolje što znaju i umiju...

VL
AZ
Azazelus
15:30 14.03.2012.

Ma sve je meni jasno pa i borba protiv sudaca ali ne da mi se sada o tome...samo da li mi tko moze objasniti na temelju cega je oduzet transparent navijacima?

VL
MI
mirko0410
14:09 15.03.2012.

Ajmo medeki probat okrenuti omjer, ako danas pobijedimo igrala se bude i sedma.U svakom slučaju najljepša sportska priča u Hrvatskoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.