Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO JOKERIT
Povratak na članak

Medveščak u naletu, pobijedili su na gostovanju u Helsinkiju

Medvjedi su slavili 4:1.

Komentari 3

Avatar gladnijura
gladnijura
08:52 29.01.2015.

Bravo Medeki!

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
06:24 29.01.2015.

Šampioni !

VL
FU
FULL
07:30 29.01.2015.

Dobra utakmica i čista naša pobjeda, parirali i pobijedili smo ih u svim elementima igre, pokazalo se još jednom veći led nam i te kako bolje odgovara od manjeg! Čudi me apsolutna indiferentnost i nikakva koncepcija igre Jokerita jer po imenima igrača i bodovnoj razlici između nas i njih to bi morala pokazivati. Ako utakmica protiv Rige pokaže jednaku ili približno istu igru, na dobrom smo putu u doigravanje i nije nemoguće samo pod uvjetom osvajanja svih bodova?! Jučerašnji rezultati su malo "čudni"?, očigledno da su se počeli "birati" protivnici za doigravanje, nije isključeno?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.