Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio Metallurg
Povratak na članak

Medveščak se visokim porazom oprostio od doigravanja

U posljednje vrijeme se mučimo u napadu, ne možemo realizirati prilike, kaže Dwyer

Komentari 7

FU
FULL
15:33 31.01.2016.

Kad se od početka ulaska u KHL-ligu nije radilo planski onda se danas improvizacija obija o glavu. Nikad improvizacija nije donijela pozitivan rezultat bilo gdje bez obzira na sva moguća "opravdanja" o kojima smo od Uprave slušali i čitali na službenoj stranici ili tiskovinama koja su prenosila jednu te istu. Bez obzira što se je službeno objavilo novih tri godine u KHL-u (neslužbeno je stvarnost ipak drukčija, da, ali ne tri?), mora se početi raditi "s glavom i repom" jer KHL neće trpjeti "gluposti" osim ako vanjski faktori "politika" neće biti presudna u toleriranju svega toga?! Današnja utakmica nije pokazala nikakva nova "iznenađenja", opetovati jedno te isto nije potrebno. Dolazi Amur i opet sve po starom, ništa osim poraza.

VL
ZI
ziko555
15:42 31.01.2016.

Kad su igrali regionalnu ligu nisam propustio utakmicu. Od kad su u KHL nisam niti jednu pogledao niti me vise hokej zanima.

VL
SO
srecko.orsulic123
15:25 31.01.2016.

Bebe u tajicama i uzimaju milodar u lovi i hrani a od hokeja nula vratite se u Kanadu !!

VL
LI
liliZG
12:44 01.02.2016.

KHL-u se igra puno brži i ljepši hokej, EBEL je stvarno lokalna liga, doduše nama navijačima puno zanimljivija i pristupačnija za odlazak na tekme, ..to je jedino kaj fali u KHL-u, kad odu na turneju po rusiji niti jednog navijačaa na vidiku, a to je ono što je nosilo Medvjede kad je trebalo potegnuti....

VL
DO
dommar36
17:28 31.01.2016.

ma kog vise briga za medvjede...ionako su bili samo trenutni brand

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.