Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA UGRA
Povratak na članak

Medveščak pobjedom otvorio rusku turneju, Leino debitirao

Medveščak je u produžetku pogotkom Thomasa pobijedio Ugru sa 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, pr. 1:0).

Komentari 2

CA
canon60
12:16 19.10.2014.

Što manje primljenih golova i nepotrebnih isključenja - to više bodova. Čini se da ovaj trener zna posao. Naprijed medvjedi !!!!

VL
FU
FULL
20:16 20.10.2014.

Utakmica koja je mogla otići u sva tri znaka; dobro je u svakom slučaju izbjegavanje raspucavanja jer se bojim da bi smo opet bili uskraćeni za jedan bod; igra je bila sasvim drugačije koncipirana, u razvoju je i ako tako nastave uspjeh je zagarantiran; čudim se svim drugim trenerima, prije Sheddena, kako nisu razmišljali ili makar htjeli pokazati razmišljanje u tom smjeru??? Za ne povjerovati?! Svi optužuju Segala za izgubljena tri boda što nije točno, nije imao ni minimum šanse (na način na koji je želio zabiti gol) zbog niza okolnosti koji su predhodili završnom udarcu prema golmanu Gorjačevskom jer su svi "kutevi" bili "zatvoreni", ali to je već za "Oko sokolovo". Potpuno smo zasluženo osvojili dva boda, "grijeh" bi bio manje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.