Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od spektakla
Povratak na članak

Medveščak odustao od igranja u Areni: Ispričavamo se navijačima!

''Sagledavši financijsku konstrukciju projekta te sve troškove koje bismo bez podrške Grada morali sami financirati uz pomoć naših navijača i posjetitelja, odgovorno smatramo kako nakon pet godina na žalost moramo odustati od hokejskog spektakla"

Komentari 8

BI
biser1919
12:25 18.12.2014.

koliko mamić plaća najam maksimira? koja jednakost, netko je povlašten a netko diskriminiran,

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:33 23.12.2014.

Bolje da ste odustali od Arene. Trenutno vam je i "Ledena" poluprazna. Samo bi se osramotili. Dok ste igrali EBEL dolazili su vam susjedi iz Ljubljane, Jesenica, Graza, Klagenfurta, Villacha, Beca... jer su "ICE FEVER" cijenili i voljeli. Ovako, tesko da ce tisucu Rusa iz Vladivostoka "zapalit" avionom za Zagreb. Vodstvo kluba treba poraditi na tome, kako bez Gazproma osigurati budget od 4-5 mio. eura. Taj novac bi bio dovoljan da se Medeki ravnopravno bore za prvaka EBEL-a.Treba priznati gresku i vratiti se u EBEL. Pokusali ste, ne ide i to je to.

VL
MA
MagnusJohnson
12:15 18.12.2014.

Drugim riječima, Bandić vam je osigurao dvoranu, sad kad je on out, nema vam tko dati lovu. Tko zna kakve su tu sve muljaže bile.

VL
PE
perfa57
12:18 18.12.2014.

Bilo je samo pitanje dana kada će se ovaj umjetno napuhani balon, obilno potpomognut pristranim novinarima, ispuhati. Kada bi o ostalim sportovima pisali pozitivno kao o hokeju t.j. Medveščaku slika sporta i atmosfera bili bi drugačiji-ljepši.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.