Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu
Povratak na članak

Medveščak gostujućom pobjedom otvorio novu sezonu KHL-a

Drugu utakmicu Medveščak će odigrati u petak, 26. kolovoza, kod Ak Barsa u Kazanju (18 sati).

Komentari 2

FU
FULL
20:01 23.08.2016.

Dobra utakmica i naša dominacija tijekom cijele utakmice. Odličan raspored igrača u napadu pogotovo kod PP je novost koja do sad nije viđena. Smirenost i sprječavanje nepotrebnih isključenja je veliki plus ( osim Morissonovog). Idemo dalje i vidjeti što i kako dalje jer kako sam prošle godine napisao odmah poslije sastanka KHL-a dobili su samo još godinu dana učešća ne 3 kako su "glavešine" iz kluba ponosno objavile jer je lažni prikaz istine. Kad voda "dođe do grla" onda i razboritije razmišljaju, najprije isplatiti redovito igrače, onda sve ostalo; samo na taj način je opstanak u KHL-u kroz sponzore koji će doći kad ih se "zadovolji", tada neće biti "stani - pani" i provođenje nerazboritih improvizacija. Idemo dalje!

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
20:28 23.08.2016.

Bravo Medvjedi vjerovao sam u pobjedu ! SK 1

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.