Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Večernjakov sportski tjednik

MAX! Tajna veza Kaisera i Hrvatske: Beckenbauerov otac je Ličanin!

max naslovnica beckenbauer
Večernji.hr
03.06.2011.
u 16:15

* Srpski izbornik Pižon: Nadmudrio bih Bilića * Antonija Mišura: I mi košarkašice želimo seksi kalendar * Prvi veliki intervju Matea Kovačića * Maxi-poster Lionela Messija

Da, želio bih barem jednom susresti Beckenbauera i reći mu: "Ja sam tvoj brat", kaže Josip Kurs mlađi iz Karlovca, koji je i s 57 godina bio aktivan vratar. Njegov je otac, lički Hrvat Josip Kurs stariji, umro 1997. godine u uvjerenju da je biološki otac slavnog Franza Beckenbauera. Max tako u novom broju, uz priče iz nesuđene hrvatske obitelji slavnog Franza, donosi veliki dossier o životu njemačke ikone.

Max otkriva i da je najbolji prijatelj svjetski priznatog stručnjaka Carla Ancelottija - Hrvat. Aldo Banjkovac iz Pule nerazdvojan je s velikim trenerom:

– Carlo cijeni Modrića kao najboljeg igrača svijeta, prvog do Messija.

Za Max otvoreno govori i legenda srpskog nogometa, izbornik "orlova" Vladimir Petrović Pižon.

– Želim meč s Hrvatima! Neka nas ždrijeb spoji u dodatnim kvalifikacijama za EP, znam da bih nadmudrio Bilića!

Prvi veliki intervju u životu dao je za Max Dinamov dragulj Mateo Kovačić (17), najmlađi strijelac u povijesti kluba.

- Ne znam koliko bih još čekao priliku da se nisu ozlijedili Badelj i Morales... Izgledalo mi je nestvarno da igram za prvu momčad.

Novi Max predstavlja najljepšu sportašicu Mediterana, prekrasnu šibensku košarkašicu Antoniju Mišuru koja poručuje:

– I mi košarkašice želimo snimiti seksi kalendar kao odbojkašice. Lijepe smo, zašto bismo se stidjele!

Uz životne priče i intervjue s Krunom Jurčićem, Ivicom Burićem, Abidalom, Lewisom Hamiltonom, LeBronom Jamesom..., u novom Maxu ne zaboravite turbo-dar, maxi-poster Lionela Messija!

Komentara 4

LA
lacković
12:21 04.06.2011.

seljačino

OB
-obrisani-
20:08 03.06.2011.

josip kurc ili kurs-berza-pa ko je japa bekenbauera se zna, covjek koji je radiuo u posti a franc je prije njegove smrti igrao za kozmos iz njujorka, kad je cuo da mu je japa na smrtnoj postelji sjeo je u prvi avion i stigao u minhen drugi dan i ostao sva tri dana sa ocem u bolnickoj sobi, otac je umro treci dan kaks e franc vratio a prije toga je rekao: fala ti franc kaj sis e vratio i mene nasao zivog, sad mogu u miru umrijet, to je rekao osobno bekenbauer sam, jos je dodao godinu dana sam si prebacivao zasto nisam ostao sa bolesnim ocem, a ovaj tu mlati da je japa bekenbauera-fujjjjjjjjjjjj ovo je provi pravcati lican

BZ
Branko Zajec
14:43 04.06.2011.

Za one mlađe, koji to ne znaju, može biti interesantan podatak, da ovo nije prvi koji tvrdi da je otac Beckenbauera. Prvi su to učinili srbi. Bilo je to u vrijeme, kada je Franz, bio igrač, kada je bio svjetska vrijednost. Tada je jedan srbin, tvrdio da je on otac Franza. Navodno bio je zarobljenik njemačke vojske i kao takav upoznao ženu, kojoj je \"napravio\" malog Franza. Sjetio ga se, kada je ovaj postao jedan od najboljih igrača svijeta. Naravno, tada je Beckenbauer, sve to demantirao i slatko se nasmijao. Vidim, postoji još ljudi, koji ga svojataju. Možda se sada nakon srbina i hrvata, javi i neki slovenac sa istom tvrdnjom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije