Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željko mavrović:
Povratak na članak

To sucima nije radio ni Tyson koji je grizao protivnike!

Lončar je udarao glavnog suca Macieja Dziurgota na tlu ringa sve dok ga austrijski bodovni sudac nije uhvatio za nogu i izvukao iz ringa.

Komentari 15

SI
sigma
11:18 22.10.2014.

Gledao sam ja kako njegov trener Šivolija mlati bezkrupulozno mladića u jednom klubu na otoku Krku gdje ga je rođena sestra pokušavala razdvojit, a napadnuti je skupljao zube i krvario po danceflooru. Nije mogao ništa, Šivolija je to rijesio u nekoliko ključnih udaraca toliko brzo sa nisu ni zaštitari stigli reagirat. Mogli su samo vidjeti mladića prekivenog krvlju na podu kad su dotrčali. Tako da Lončar i nije imao od koga za učit.

VL
BS
bravo_sammir
12:41 22.10.2014.

Treba ga u zatvor i bilo kog tko se fizicki obracunava, ima divljaka okolo, a vjerujem da mu je i trener takav. Ne bjerujem da je fin decko jer fini decki nikada ne bi to napravili

VL
SA
SI aka SI
11:53 22.10.2014.

da li mu je trebao sva tri puta brojati ili ne je jedno pitanje za recimo sportsku analizu. Sve ovo ostalo nema veze sa sportom. Nažalost, boks je u Hrvatskoj na vrlo niskim granama već jako dugo, od uvjeta za trening, slabo organizirane lige, vrlo rijetkih medalja u međunarodnim natjecanjima, pretumbacija u savezu i organizacija ovakvog događaja je mogla pomoći tom sportu na popularizaciji i osovljavanju na noge. Ovakav potez ovog dečka je puno toga vratio još više unazad. Potez je za svaku osudu i nema alibija. Jedino što bih htio istaknuti je da takvih pojedinaca ima u svim sportovima (npr. u nižim nogometnim ligama suci redovito bježe kroz polja od podivljalih igrača i navijača), pa se ti sportovi ne zabranjuju zakonom (kao što predlaže miso) i da je na neki način ipak pretjerano u doba uhićenja gradonačelnika i pola političke vrhuške ovaj potez kriviti za sramoćenje grada i države u svijetu. Savez kazniti zbog organizacijskog propusta, dečku zabraniti bavljenje sportom i propisati obaveznu psihijatrijsku terapiju da jednog dana ne ubije nekoga

VL
ZA
zagorec51
12:43 22.10.2014.

Slika-video kaže više od par 1000 riječi !!

VL
MI
miso
11:45 22.10.2014.

Boks zakonom zabraniti. Sudce naučiti da pravedno sude. Imam dojam iz gledanja snimke da je sudac neprekidno čovjeka ometao i nešto mu brojao.

VL
AN
Andreeejjj
20:27 22.10.2014.

Čuj sada bedastoča, fin momak iz još bolje obitelji, preljepo odgajan u klubu i repki od odličnih trenera i pedagoga, ahaha. Pa taj huligan je kladim se bio DOPINGIRAN, jer normalan čovjek a još mlad dečko to nikako ne može nit smije to napraviti a vi pišite šta god želite.

VL
DU
Deleted user
18:07 22.10.2014.

Ovo je škola svim boksačkim sucima,dopustiti da jači protivnik maksimalno oslabi i svlada protivnika do iznemoglosti kako ovaj ne bi poslije krojio nekakvu svoju pravdu prema sucu

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:56 22.10.2014.

na ulici nema pravila. odnosno ima: ne smijes pasti na pod.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
21:17 22.10.2014.

Nema on ni kućnog ni sportskog odgoja, agresor koji je pomahnitalo izudarao starijeg suca nakon što je poražen u meču. Siledžija koji je osramotio i sebe i sve oko sebe.

VL
AN
Andreeejjj
20:36 22.10.2014.

Pa zašto nigdje ne objavljujete boksačkih rezultata u svim kategorijama? Pa EP je to ljudi moji, baš pravaaaa SRAMOTA!!!

VL
ZI
Zika
13:27 23.10.2014.

Nisu svi isti. Jedan poznati (pokojni) knjizevnik rece: "Znam ja nas j..o ti nas" Ovaj "nedokucani" mlad covek nije mogao da prebije rivala, a on ga sigurno smatra protivnikom, pa je procenio da je jaci od ovoga (sudije), ako ga iznenada klepne po usima pa kad padne da ga umlati.

VL
TO
tonimohave
22:34 22.10.2014.

Bit će da je Lončar Srbin

VL
VK
vječni krojf
10:46 22.10.2014.

Naravno svi oni koji su bili u kutu Loncara moraju biti odstranjeni iz boksa i sporta uopce.Na video se vidi da su i oni ucestvovali u toj svinjariji jer su neko vrijeme samo promatrali sta se dogadja,a ne da su odmah skocili u ring.Sramota za sve u boksu,sportu i Hrvatsku.Jos jednom smo pokazali tko smo i sta smo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.