Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA U EUROPI
Povratak na članak

Matjaž Kek: Istanbul nije HNL, bit će žestoko

– Pripremamo se, gledali smo snimke nekih njihovih utakmica koje su, doduše, bile prijateljske jer njihovo prvenstvo još nije počelo. Ali znat će naši igrači dovoljno o njima – veli nam mirno trener Rijeke Matjaž Kek.

Komentari 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:02 27.07.2016.

Iigrači rijeke ponikli u slo trebali bi se osjećati kao kod kuće

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
10:43 28.07.2016.

Istanbul nije HNL ali radi domoljubne otomanske kulture bit će žestoko jer sastaju se balkanska brača po krvi, djelu i jelu.

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
23:58 27.07.2016.

Turski klub ni po cemu nije bolji ili jaci od Aberdeena. A i sam Aberdeen je svakako jace ime i od same Rijeke. Onaj tko se malo razumije, njemu nije uopce bilo nikakvo iznenadenje sto je prosle godine Rijeka ispalaa od Skota. Aberdeen ima najvise medunarodnih trofeja od svih Skotskih klubova. Dakle vise i od Celtica i vise od Rangersa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.