Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČI U REALU
Povratak na članak

Kovačić: Modrić je najbolji veznjak na svijetu, pratim sve što on radi

- Bila je dobra odluka da napustim Inter i dođem u Real. Ovo je najveći klub na svijetu. Roberto Mancini me nije htio u Interu. Pokušao je promijeniti moj stil igre - rekao je Kovačić.

Komentari 18

Avatar germanikus
germanikus
11:27 08.10.2015.

Ma koji Modrić ...najbolji veznjak na svijetu je Slovenac Janez Krampl..momak je toliko dobar da odigra utakmicu a da to nitko ne primjeti!

VL
ON
onztwo
15:25 08.10.2015.

Ovo je komentar za sve one koje gledaju Real Madrid vikendom kad igraju u La Ligi i za one koje prate nogomet i koje se razumju a ne za one koje biraju nekog Rakitica (koje nije ni 100% standardni u Barceloni u ovoj sezoni), koji prate nogomet jednom godisnje kad igra repka i zakljucuju od toga, i koje inace cijeli dan na Vecernjem broje o Karamarku i Milanovicu. Modric je najbolji igrac Real Madrida ove sezone, Ronaldo mu nije bi blizu, pogotovo zato sto je Kiki poceo ovu sezone katastrofalno. Luka je od kada je dosao u Real 2012 najbolji centralni vezni igrac na svijetu. On to pokazuje svaki tjedan u Spanjoljskoj ligi, svi ga hvale. Modra je najbolji igrac Hrvatske u povijesti ako mjerimo po kvaliteti, niko od nasih igraca nije bijo najbolji na svijetu u svojoj poziciji a pogotovo najbolji igrac najveceg kluba ikada ali to nije bitno za nas sportske gradane jel oni jos uvijek zive u 98 i misle da smo mi 3 na svijetu.

VL
DA
Dankoo
18:30 08.10.2015.

Modrić i je najbolji veznjak na svijetu ovih godina i najbolji centralni vezni ikada.

VL
HA
hammer
06:13 09.10.2015.

Modrić je dobar ponekad ali najmanje kada igra za repku! Ronaldo je isforsirani robot, tehnika i snalaženje u određenoj situaciji u odnosu na Mesija su mu nula!!!

VL
Avatar jumanji
jumanji
13:30 08.10.2015.

Dobar je Modric ,no dali je i najbolji na toj poziciji? ima tu jos i Kroos ili Iniesta koji su za moj pojam nesto bolji.

VL
Avatar jumanji
jumanji
13:30 08.10.2015.

Dobar je Modric ,no dali je i najbolji na toj poziciji? ima tu jos i Kroos ili Iniesta koji su za moj pojam nesto bolji.

VL
HR
hrvatin
14:34 08.10.2015.

Ovo su izjave poput one"najljepse su oci moje majke".E moj kovacicu bubnuo si i ostao ziv.Prepao si se da vise neces zaigrati ako egocentrika ronalda ne proglasis najboljim iako znas da nije Messiju ni do koljena a (bez)veznjaka kao modric ima na tone na svijetu.Podsjeti me kada je nekim potezom zadnji puta rijesio utakmicu,golom ili asistencijom.

VL
SA
santos008
14:07 08.10.2015.

Kovacicu ne lazi nije ovo ''Facebook''

VL
DA
Danijel
11:27 08.10.2015.

Sada će Modrić reći da je Kovaćić najbolji I tako sve do trenutka kada će oba izletiti iz Reala, A to je vrlo blizu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.