Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao Stipu

Mitrione nokautirao Fjodora i pozvao Miočića na borbu

Matt Mitrione
Foto: Screenshot
1/5
26.06.2017.
u 10:17

Fedor je jako dobar borac i sjajna osoba. Jedan od najboljih protiv koga sam se borio. On nije vjerojatno najbolji teškaš svih vremena, on je sigurno najbolji MMA borac svih vremena - rekao je Mitrione

Matt Mitrione je savladao Fjodora Jamjeljanjenka, čime je završio na naslovnicama MMA medija, pa to namjerava iskoristiti za pokušaj dodatne promocije. Tako je najavio osvajanje Bellatorovog pojasa, a nakon toga i prozivanje Stipe Miočića.

O svom posljednjem protivniku je Mitrione cijelo vrijeme imao samo najbolje riječi, a isto se nastavilo i nakon borbe u kojoj je podosta brzo došao do pobjede nokautom.

- Fedor je jako dobar borac i sjajna osoba. Jedan od najboljih protiv koga sam se borio. On nije vjerojatno najbolji teškaš svih vremena, on je sigurno najbolji MMA borac svih vremena - rekao je Mitrione, piše Fightsite.

Mitrione je prekidom slavio u sve tri borbe otkako je postao član Bellatora te bi mu idući nastup vjerojatno trebao biti u borbi za titulu prvaka. Nju planira osvojiti, a nakon toga ima plan organizirati nešto što djeluje pomalo teško ostvarivo.

- Trenutačno najboljim teškašem svijeta smatram sebe. Bilo koji dan, ja sam taj. I reći ću vam nešto, ja jako volim Stipu Miočića, on je sjajan momak. Ovim putem mu se želim obratiti i reći mu da iskoristi Ali Act. Nakon što je uzmem pojas Bellatorovog prvaka, obojica iskoristimo tu priliku i napraviti međusobnu borbu dva prvaka. Bila bi to sjajna borba i donijela bi nam odličnu lovu”, iznio je ovu pomalo nevjerojatnu ideju “Meathead”.

Mitrione za 20-ak dana puni 39 godina, što sigurno nije malo za jednog borca. No, treba uzeti u obzir kako je prvu borbu odradio s tek 31 godinom. Profesionalni skor mu je 12-5, a samo dvije borbe u karijere su mu otišle do sudačke odluke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije