Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi Dinama

Marko Rog: Salzburg je odličan, ali vjerujem da ćemo na kraju mi slaviti

Dinamo - Salzburg
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
16.08.2016.
u 22:54

- Salzburg se pokazao kao odlična momčad, mladi su, brzi i čvrsti. Rezultat je aktivan i u Salzburgu je sve moguće, baš kao što je bilo i ovdje.

Nogometaši Dinama u kvalifikacuijsjkoj utakmici za ulazak u Ligu prvaka odigrali su 1:1 protiv Salzburga. Gosti su poveli preko Lazara u 59. minuti, a u 76. je izjednačio Marko Rog iz jedanaesterca kojeg je sam izborio. Tako je još jednom potvrdio dobru formu koja ga krasi posljednjih tjedana.

- Mislim da je na kraju rezultat nekako realan, iako smo mi dominirali. No, imali smo puno udaraca, ali ne i previše pravih prilika, kazao je nakon susreta Rog pa dodao:

- Salzburg se pokazao kao odlična momčad, mladi su, brzi i čvrsti. Rezultat je aktivan i u Salzburgu je sve moguće, baš kao što je bilo i ovdje. Zaista je šteta što već večeras nismo slavili, ali uvjeren sam da ćemo na kraju mi prioći u Ligu prvaka, zaključio je Rog.

>>Dinamo i Salzburg odigrali 1:1, odluka o sudioniku Lige prvaka pada u Austriji

Komentara 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:44 16.08.2016.

sad kad se polako publika vraća prodat roga pa soudanija ...koja je svrha a dinamo pun ko brod ?

DU
Deleted user
13:04 17.08.2016.

Treba tamo odigrati borbeno i hrabro . Red Bull se pokazao kao dobra radna momčad , tu su negdje s Dinamom po kvaliteti i ne može ih se nametati ko Hajduka..hehe..

Avatar petrolio
petrolio
14:03 17.08.2016.

malo pojačati sredinu terena i još bolje igrati obranu jer mogli su oni zabiti još 2 gola. antolić bi trebao biti na klupi dok se potpuno ne oporavi, a i spor je igrač. jedan gol će dinamo tamo zabiti jer red bull je dosta porozan u obrani, pogotovo kad ima imperativ pobjede kod kuće tako da ako izdržimo bez da dobijemo gol, to je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije