Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGU LI DO NASLOVA?
Povratak na članak

Marko Rog i Napoli spremni su ponovno za velike stvari

Napoli je do pretkraj prijelaznog roka čuvao 35 milijuna eura za paket Marko Pjaca – Marko Rog, no prvospomenuti je ustrajao u želji da se preseli u Torino pa su se južnjaci morali zadovoljiti ovim potonjim.

Komentari 4

VI
virkom
00:58 25.09.2016.

Koja je svrha ovog članka??? Pa mali Rog nije niti minute odigrao u svih 6 dosadašnjih prvenstvenih utakmica. U večerašnjoj utakmici protiv Verone kod kuće nije bio ni na klupi. Da je dobar, dobar je. Ali, da li je zaista već sada trebao napustiti Dinamo? Ne! Pjaca se u Juventusu barem uigrava, ali Roga nema ni na klupi.

VL
LU
ludivarazdinec
08:37 25.09.2016.

rogek nu za cas na posudbi ili tak nekaj pre brzo se malac zaletel ......

VL
DH
dalibor.hren
08:54 25.09.2016.

I Pjaca i Rog bi napravili najpametnije da su još barem jednu sezonu ostali i Dinamu. Ovako, najizglednije opcije su klupa ili posudba...

VL
DM
drazen.muhvic
15:34 25.09.2016.

Napoli je spreman! Rog?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.