Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi među lisce

Marko Kopljar na ljeto napušta Veszprém i ide u najjaču ligu

15.08.2016., Rio de Janeiro - Olimpijske igre Rio 2016. Rukometna utakmica Hrvatska - Tunis.  Marko Kopljar. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
11.02.2017.
u 10:36

Zapravo će Berličani i Mađari zamijeniti igrače, Norvežanin Kent Robin Tönnesen ide u Veszprém, a Marko Kopljar dolazi u Füchse

Hrvatski rukometaš Marko Kopljar (30) sljedeće sezone igrat će za berlinski Füchse. Njemački portal bz-berlin.de piše kako će Kopljar nakon samo godinu dana napustiti mađarski Veszprém.

Zapravo će Berlinčani i Mađari zamijeniti igrače, Norvežanin Kent Robin Tønnesen ide u Veszprém, a Marko Kopljar dolazi u Füchse.

Lisici trljaju ruke, jer je "Tønnesen često bio ozlijeđen i nema Kopljarovu klasu". Marko Kopljara zbog ozljede nije igrao na nedavnom SP-u u Francuskoj.

>>Norveški izbornik Berge odbio klupu Flensburga

Komentara 2

SS
sokac sa drave
13:23 11.02.2017.

Ne ne Kopljar nije bio povrijedjen ,babic i Balic su odlucili da je Stepancic bolji.Koliko je bolji vidjelo se gdje Stepancic kao rezerva u PSG nema igrackog kontinuiteta i da je bio totalno van forme.

KO
korisniksb
13:41 11.02.2017.

Oba dva su za onu stvar,nema više vanjskin kao Pero Metličić i Blaženko Lackovič,bombarderi i sa srcem,a ovi dečeci danas šaka jada.Nebi htio da se netko uvrijedi ali je tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije