Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kovačevo iznenađenje
Povratak na članak

Mario Šitum: Šokiran sam pozivom u reprezentaciju!

Nakon što je o pozivu doznao od Goalova novinara, Šitum se sjetio da bi Spezia još 9. lipnja mogla igrati kvalifikacije za prvu ligu.

Komentari 31

DU
Deleted user
15:08 25.05.2015.

Svi smo sokirani, osim Maminja:-)..

VL
IK
Ikonoklast
14:45 25.05.2015.

Da će biti pozvan Šitum već se zna mjesecima. Naši "mediji" ga hvale već mjesecima (igrača iz druge lige??? dok masa igrača iz poznatijih i boljih liga su ignorirani) Dobro igra u SERIJI B???, al je igrač DINAMA, na posudbi u SERIJI B, a Zoran je rekao prije mjesec dana da mu Šitum unatoč svemu ne treba, ali bome ga treba prodati jel? Halo kume...koja prčija od HNS-a, medija i svega, kako su svi povezani prljavim mitološkim novcem i foteljama...nisu zaslužili niti jednu prodanu ulaznicu...Ko ne vjeruje u ovo neka pogleda zadnje slučajeve, klase Zelenika, Šimunović i Pivarić...svi odreda poznavi u "repku" al nekad te čak i ona ne može prodat..strašno.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
20:48 25.05.2015.

Znate li i vi mamićevci napamet sve pjesme navijača Crvene zvezde i Partizana kao i vaš gazda? Čipi čips!

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:55 25.05.2015.

nisi jedini!mamicu odlazi!

VL
ZA
zappa
17:04 25.05.2015.

koga više uopće zanima "repka" ??

VL
DE
derin
16:13 25.05.2015.

Brozovica se uporno gura jer je još na posudbi,haliliovica radi bonusa, ali vrh je kad prvo neki novinar počne hvaliti tamo neke simunovice, šitume, i uvijek spominje arsenal ili Lyon,priprema teren za objavu popisa.

VL
DI
dinamojavolim1
17:08 25.05.2015.

vec mjesecima pricate kak treba pozvat kalinica i pasalica,sad ih je pozvao i opet nije dobro,jesu i oni mamicevi igraci??ajde zasutite vise,prvi smo u skupini...to vas i boli,zato i jeste ogorceni

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
16:10 25.05.2015.

Svi su šokirani osim Mamića, baš zbog tog razloga je i postavio lažnog Švabu Kovača da preko njega puni svoje džepove. Repka me više ne zanima jer ne predstavlja Hrvatsku nego se pretvorila u privatnu prčiju zdravka Mamića i njegovih regionaša! Ovce uživajte uz čips i turnire "prijateljstva" dok se malo po malo provodi teror HNSa i teži se ukidanji i zabrani sveg što je domoljubno i što ima nacionalni identitet, dok vi to shvatite bit će prekasno i do tad će te već igrat regionalne lige i živjet u državi bez granica. Sloboda Hrvatskoj!

VL
SA
SI aka SI
15:57 25.05.2015.

nisi jedini (šokiran)...što se tiče Mamićevih igrača, probajte složiti reprezentaciju od igrača koji nisu imali veze sa Mamićem i Dinamom,pa da vidimo: Subašić- Srna, ?, ?, Leovac- Rakitić, ?, ?- Perišić, Kalinić, ?. Mogli bi iza Maloča i Milović, i sredini Radošević i Pašalić, na krilu recimo talentirani Sharbini. To bi bio jedan jadranski štih i kanta za napucavanje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.