Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORICA CIBONE I ZADRA
Povratak na članak

Rozić: Javno se ispričavam Bašiću

Dan uoči utakmice oglasio se i povjerenik natjecanja Dražen Jendriš koji nije kaznio Rozića jer to ne može učiniti na osnovi pregleda usporene snimke kada mu već suci nisu ništa dosudili

Komentari 4

MA
mađar
23:32 25.05.2016.

Ma publika u Zadru puca od KULTURE. Dečki su fina kamilica pa mi nije jasno zbog čega ih napadaju. Navijači Zadra su oličenje kulture s lisnatim glavama i trubama iz Dragačeva.

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
19:03 25.05.2016.

ABA-Liga bez Zadra, Partizana i Zvijezde= Liga bez publike. Vecernjak se uhvatio publike koja verbalno vrijedja protivnika , bolje da proispita krajnje nekulturno ponasanje profesionalnih visoko placenih zagrebackih sportasa. Sama izjava Mulamerovica u svezi sa utakmicom protiv Kvarnera je Skandall A- Kategorije. Publika je jos i dobra - u usporedbi sa akterima na parketu.

VL
DU
Deleted user
02:06 27.05.2016.

općenito je prebahato se obraćati nekome s visoka a pritom degradirati košarkaška natjecanja HKL-a i ABA lige, tako da Rozić, iako je u pravu što se tiče isprike, ne bi trebao svoditi ovdašnja košarkaška natjecanja na nekakve interne dogovore i rasporede. To bi trebao biti posao HKS-a odnosno beskičmenjaka koji tamo sjede i nemogu već godinama objasniti zašto hrvatski te aba klubovi ne sudjeluju više u eurokupovima, niti se trude da to promjene pri FIBA-i i ULEB-u. Vaš posao gospodo je vani i diplomacija a ne pljuvati po hrvatskim parketima! Ista stvar se događa u nogometu nažalost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.