Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE WIMBLEDON
Povratak na članak

Čilić: Posljednje dvije godine četvrtfinale, sad bih mogao i više

– Obavio sam doista jako dobre pripreme. Najvažnije je da sam zdrav i da se osjećam odlično. Nastupom na turniru u Queen’su mogu biti sasvim zadovoljan, odigrao sam nekoliko jako dobrih mečeva, a i u dvoboju s Murrayem koji sam izgubio pružio sam dobru igru.

Komentari 3

MS
mirko.soco
14:36 27.06.2016.

Na veliku žalost mi od Čilića ne možemo očekivati velike stvari, vrlo brzo potoni bez ispaljenog metka, nestalan, nema čvrstoću i upornost i jal za pobjedom.....

VL
GU
General_U
12:32 29.06.2016.

kad god si tako pričao slijedilo je ispadanje u sljedećem kolu nadam se da griješim sve najbolje dabogda ti osvojio ovaj turnir.

VL
GV
golub Vaso
10:39 27.06.2016.

tako ste pisali i o nogometu da smo već u finalu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.