Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE LI NA MASTERS?
Povratak na članak

Marin nije bez prilike: u igri je 3250 bodova!

Čilić prvi put nakon 2007. nije osvojio nijedan turnir. Čak nije igrao ni u finalu

Komentari 4

IV
ivanjoksimovic
13:20 07.10.2015.

Nazalost tesko. Cilic sansu moze da ima samo u Moskvi koja donosi mali broj bodova. Ne znam sta je uradio prosle godine tamo, i koliko bodova cuva. Bazel kao kucu Federera tesko da moze da osvoji a taj turnir ionako ne donosi dovoljan broj bodova. Dakla, pored 1 od ta dva turnira, fali mu da osvoji i najmanje 1 masters. Onaj u Parizu, ilo onaj u Kini. Za to su sanse gotovo nikakve kad znamo da ce ih igrati svi teniseri it top10.

VL
TA
tarzan
08:46 07.10.2015.

Solidna sezona za prosječnog tenisača. To je njegov nivo. Otprilike jednom u godini napravi malo više od svog prosjeka (prošle godine je to bio US Open) inače može od svakoga izgubiti a bolje od sebe rangirane ne može pobijediti.

VL
DU
Deleted user
00:42 08.10.2015.

nije cilic ni prosjecan vec ispod prosjecan tenisac. prva 2 su vrhunska do 5 su dobri poslije do 10 je prosjek. a u nogometu corluka koji nije ni u 1000 na svijetu je vrhunski.

VL
Avatar rajetin
rajetin
01:58 09.10.2015.

Gospodin Filić baš i ne razumije tenis. Evo, prije dva-tri mjeseca napisao je ovdje da je samo pitanjje tjedana do Borninog ulaska u prvih 30. U ponedjeljak će Borna osvanuti na 41. mjestu, po broju bodova vrlo daleko od 30. mjesta, a do kraja godine mora braniti još 205 bodova. Pratim Bornu i veselim se njegovom napretku, ali dajte mu vremena da se razvije, I nemojte (vi forumaši) Ćilića, koi je osvojio grand slam i godinama je pri vrhu svjetskog tenisa, nazivati luzerom. I taka kakav je jedan je od najboljih koje smo imali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.