Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugal - Francuska

Maradona: Pobjednika finala može odlučiti Ronaldova motivacija

Diego Maradona
Foto: AFP/PIXSELL
1/8
10.07.2016.
u 13:20

I kao što se Francuska mora čuvati Ronalda, tako Portugal mora paziti na Griezmanna, koji je u odličnoj formi - kaže Maradona

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Diego Maradona smatra da motiv za osvajanje trofeja može biti puno važniji od taktike u večerašnjem finalu Eura ( 21 sat) u kojem se sastaju Portugal i domaćin Francuska.

- Ronaldo ima 31 godinu i ovo finale mu je najveća šansa da nešto osvoji sa reprezentacijom. U velikim utakmicama motiv može biti puno važniji od taktike i zbog toga mislim da bi utakmicu mogla odlučiti Ronaldova motivacija da napokon osvoji trofej sa reprezentacijom Portugala - istaknuo je Maradona. 

Ipak, Maradona misli da bi vezni red Francuske mogao donijeti prevagu.

- I kao što se Francuska mora čuvati Ronalda, tako Portugal mora paziti na Griezmanna, koji je u odličnoj formi. Također, vezni red Francuske dovoljno je jak da potisne Portugal na konstantnu obranu. Matuidi i Sissoko mogu osujetiti svaki napad protivnika, a Pogba i Payet, lišeni obrambenih zadaća, imat će dovoljno prostora za kreaciju. Pogba je u pravom trenutku dosegao vrhunac forme i samopouzdanja, što je pokazao u polufinalu protiv Njemačke - dodao je Maradona.

>>Divna gesta! Evo koga je Cristiano Ronaldo pozvao na finale

Komentara 3

IB
ibiza
16:25 10.07.2016.

ti neznas sam za koga

DU
Deleted user
16:15 10.07.2016.

navijam protiv Portugala, a za Francuze me inače boli briga.

IB
ibiza
16:25 10.07.2016.

portugal mora pobijediti ma makar i 116 minuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije