Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelj tenisa

Maradona otkrio: Za mene u tenisu postoji samo jedan!

Maradona
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
21.12.2016.
u 09:10

Maradonu smo nedavno imali priliku vidjeti u Zagrebu na finalu Davisova kupa gdje je žestoko navijao za svoju Argentinu.

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Diego Armando Maradona zaljubljenik je u tenis. Osim što ga povremeno igra, Argentinac ga često gleda, a nerijetko ga se može vidjeti na tribinama.

Mi smo ga imali priliku vidjeti u Zagrebu na finalu Davisova kupa gdje je žestoko navijao za svoju Argentinu. A sad je u razgovoru za B92 otkrio i tko je njegov teniski idol.

- Novak Đoković je fenomen, odličan igrač. Iako je sada Murray prvi i igra sjajno, Đoković će se vratiti na prvo mjesto. međutim, za mene postoji samo jedan broj jedan, a to je Roger Federer. Po mom mišljenju apsolutni broj jedan, rekao je Maradona.a

Komentara 5

DU
Deleted user
15:44 21.12.2016.

Bez obzira sto je Djokovic srbin,i sto mi u Hrvatskoj imamo neprijateljski stav prema svemu u Srbiji i izva nje sto je srpsko,on je daleko najbolji teniser danasnjice,Federer nemoze ni jedan mec osvojiti ako mora tri seta igrati,tu suga Djokovic Nole,Muray provalili,i Federer nikad vise nece biti prvi na listi najboljih,a Djokovic vec u Astarliji uzima prvo mjesto i par desetina milijona dolara,susjedu sve najbolje,kralj,nedostizan.

DU
Deleted user
09:31 21.12.2016.

Pa, polako Maradona! Đoković je mladji 6 godina od Federera, pa ako se oslobodi onog gurua, moze on njega i stisi i prestici.

ZW
zweistein
09:54 21.12.2016.

đoka nije ni među 50 najboljih!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije