Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojica Hrvata

Mandžukić zabio za Juventus pa prepustio mjesto Pjaci

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.08.2016.
u 22:57

Mandžo je u 62. minuti izašao i svoje mjesto prepustio Marku Pjaci, a nakon toga obje su momčadi postigle još po jedan pogodak

Nogometaši Juventusa u prijateljskoj su utakmici odigrali 2:2 protiv Espanyola, a bio je to susret u kojem su za staru damu zaigrala dvojica Hrvata.

Mario Mandžukić zaigrao je od prve minute, zajedno s Higuainom, a upravo je hrvatski reprezentativac u 54. minuti zabio za juve i izjednačio rezultat. Prethodno je Baptistao u 36. doveo španjolsku momčad u vodstvo.

Mandžo je u 62. minuti izašao i svoje mjesto prepustio Marku Pjaci, a nakon toga obje su momčadi postigle još po jedan pogodak. Moreno je u 84. doveo Espanyol u vodstvo, a u 90. je izjednačio Dybala.

Komentara 4

GI
Giddeon
12:24 14.08.2016.

zasto ne napisete da je Ivan Santini debitirao u prvoj francuskoj ligi sa dva gola i da je iznudio crveni karton? Zasto selektivne vjesti sa igracima samo u top 10 klubova?!

TR
trnjedotokija
09:03 14.08.2016.

mandzo konačno shvatio neke stvari,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije