Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ JUVENTUSA

Mandžukić progovorio o incidentu, evo što je poručio svim negativcima

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.12.2016.
u 18:01

– Poslao sam mu poruku, rekao mu da se smiri. On je jedan od igrača koji najbolje predstavljaju Juventus. On se uvijek bori, sretni smo što ga imamo – poručio je Pavel Nedved.

Napadač Juventusa Mario Mandžukić objasnio je svoj ispad u jučerašnjoj pobjedi nad Torinom (3:1). Trener Massimiliano Allegri hrvatskog je napadača izvadio iz igre u 71. minuti, na što je Mandžo žestoko reagirao. Dan poslije oglasio se na društvenim mrežama.

"Momčad mi je na prvom mjestu i kao sportaš uvijek želim pridonijeti ekipi da ostvari dobar rezultat. Stoga mi je bilo krivo kada sam izašao iz igre jer više nisam mogao pomoći suigračima na terenu pri nepovoljnom rezultatu 1:1. Dobro raspoloženje zbog nove pobjede neće mi pokvariti oni koji u uspjesima pokušavaju naći nešto negativno", napisao je Mandžukić u objavi na Instagramu.

U Mandžukićevu obranu stali su Miralem Pjanić i sportski direktor Pavel Nedved.

– Mandžukić je slavio s nama u svlačionici. Tu nema problema, ta je zamjena ionako bila taktička – poručio je Pjanić, dok je Nedved dodao:

– Poslao sam mu poruku, rekao mu da se smiri. On je jedan od igrača koji najbolje predstavljaju Juventus. On se uvijek bori, sretni smo što ga imamo.

Komentara 3

TA
tarzan
19:31 12.12.2016.

Samo naprid Mandžo

CO
cos2312
19:18 12.12.2016.

nsmijes biti medu najboljima netko jeodredio da tobude netko drugi to si vec dozivio Glavu gore tek sad imas navijace ne na stadionuu vec i van njega

IV
ivan968
22:57 12.12.2016.

pa i drugi igrac koji je usao umjesto tebi zeli da momcad pobjedi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije