Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventusov napadač

Mandžo pokazao veliko srce, darivao je svoju Marsoniju

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
20.07.2016.
u 15:20

Mandžo je darivao svoj matični klub Marsoniju s mnogo opreme, od kopački, lopti i markera do majica i ostale opreme za trening

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić dio odmora provodi u rodnom kraju. Juventusov napadač je svratio u Slavonski Brod te još jednom pokazao veliko srce.

Darivao je svoj matični klub Marsoniju s mnogo opreme, od kopački, lopti i markera do majica i ostale opreme za trening. 

Mandžo je pogledao trening, a po završetku se kao pravi profesionalac sa smiješkom fotografirao sa svima te podijelio autograme. 

Juventusov napadač je igračima i stučnom vodstvu kluba poželio mnogo uspjeha sljedeće sezone i plasman u 2. HNL, a u skoroj budućnosti i tamo gdje je Marsoniji mjesto - u 1. HNL.

Družio se s Horvatovim igračima, a s mnogima je od ranije u dobrim odnosima, piše sportalo.hr.

Komentara 4

DE
derin
16:41 20.07.2016.

Nekidan gledam reprizu svlačionice s mandzom, gdje pokazuje marsonijin stadion, razmišljam dva velika igraca su tu potekla on i Ola, a klub i stadion u lošem stanju, mogli bi stagod pomoći i eto. Svaka čast. Mogli bi i ostali sjetiti se svojih klubova gdje su počeli, Set od dvadeset lopti i nešto opreme iziđe ih manje nego neki ručak na koji odu.

LO
loza45
18:50 20.07.2016.

Jel sta u Prud poslo pa on je iz Pruda a ne iz Broda.U Odzak zna samo doci kad se treba dobro napit.

FR
franjo
18:13 20.07.2016.

Mandžukić u Juventusu nema budućnost već mu je najpametnije da se vrati u Marsoniju gdje može davati golove!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije