Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Forbesova lista
Povratak na članak

Manchester United najvredniji, Barca tek 26. u svijetu

Ugledni časopis Forbes objavio je ljestvicu financijski najvrednijih sportskih klubova na svijetu.

Komentari 3

MG
mgodek2
20:38 16.07.2011.

Bože, koje gluposti. Najbolja momčad svih vremena, a ispred nje Real, Manchester i Arsenal, momčadi sa kojima se Barca doslovce poigravala. Ili možda Mourinho i nije tako veliki trener, kad sa takvom mega momčadi postiže tako skromne rezultate.

VL
CP
copy paste
21:38 16.07.2011.

16.07.2011. u 20:38h mgodek2 je napisao/la: ------------------------------------------------------------------- a kakve to veze ima s ićim.prvo dobro razmisli o čemu želiš pisati,pa tek onda napiši.ovako nije fora.glupo je.a meni se ne da objašnjavat,jerbo bi se zamorio,a velike su vrućine.....

VL
ZV
Zvezdaforever
04:00 17.07.2011.

Jbte,lep naslov,na cistoj ekavici!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.