Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U novom Maxu!
Povratak na članak

Mamićev konačni pad, USKOK-ove istrage odmaknut će ga i od privatizacije Dinama

Sportski tjednik Max! u nedjelju, 14. veljače u paketu uz Večernji list za samo 5 kuna!

Komentari 5

Avatar antuntun55
antuntun55
15:21 13.02.2016.

....hahaha..toliki je strah od navodno palog Maminja ,da "novinar " nema mu.a potpisati članak...No maminjo je samo dodao gas..malo se (formalno) odmaknu o od Dinama da ima više mjesta i manje suzdržanosti opaliti po orjuni i filojugoslovenima koji truju hrvatski puk...a kaj se privatizacije tiče...ne sekiraj se ova država ima dovoljno domoljuba i katolika da svetinja ne ode u prjave ruke orjune i balkanofila..AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

VL
DU
Deleted user
14:36 13.02.2016.

Drugovi nanjušili kao i u bivšoj jugi veliki novac i sada se brinu da Mamić ne bi previše zaradio a na pomolu je i građevinski bum pa ne znam koliko se Mamić razumije u graditeljstvo jer vidimo da nije vičan dijeliti biznis.

VL
BR
braveheart11
20:00 13.02.2016.

o ovome sam pricao pri prvoj objavi privatizacije Dinama.......Mamic je htio kupiti Dinamo..... i to novcima od Dinama..... tvrdim i dalje.... njega nitko ne moze maknuti od Dinama..... niti zatvor niti nista drugo.... Kupiti ce ga Pero Peric a iza njega je Mamic..... ulaskom 30 miliona eura u klub....Dinamo ce biti miljama daleko od svih klubova sa ovih podrucja

VL
JO
jozomali
19:31 17.02.2016.

Čudo je kako u "modernoj" Hrvatskoj vlada pravilo da je lopov puno puno bolji od ikakve ljevice......Mamić naravno da nije krao....sve su mu komunjare smjestili! Maminjo je siromašak ustvari!

VL
DH
dalibor.hren
14:04 20.02.2016.

Mamića se bojite, jedva čekate da ode pa da se Dinamo konačno sroza na razinu Hajduga!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.