Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavio ga u svlačionici
Povratak na članak

Mamić: Soudanijev potez je jednostavno nedopustiv!

- Uz sav respekt i pohvale Zagrebu, suvisle akcije momčadi koja dominira i želi igru na ovom terenu gdje je lutrija kako će lopta odskočiti ili stati su bile gotovo nemoguće.

Komentari 7

VI
viluk007
22:49 14.02.2016.

Kaj Rijeka, kaj Soudani, Zagreb, kaj ovaj piše sam tak da napiše. Hrvoje znaš li da se novine trebaju prodavati, jer od toga ti živiš a ak buš tak pisal ko bu to štel kupiti.

VL
MI
micko3
22:47 14.02.2016.

Kome je Rijeka zabila gol lol ?

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
09:22 15.02.2016.

veliki strateg zoran mamic - covjece dinamo igra uzasan spori i staromodni nogomet - puna svlacionica za nase prilike kvalitetnih i skupih igraca a na travnjaku jedan drugom hodaju po nogama…ne znam kaj su delali na pripremama, ali rezultati se ne vide na travnjaku (uz to cak 7 igraca sa povredama - slicno je bilo i na prethodnim pripremama)…. muce se po terenu protiv dvije slabasne ekipe, bez ideje, bez tecnosti, carini se lopta i sve se svodi na individualne poteze, nema uigranih akcija (makar je ekipa vec trecu sezonu skupa), losa neprecizna dodavanja, nema igraca koji moze dat zadnji pas, takticki lose postavljanje na terenu, napadaci u banani, neprecizni i lose postavljeni, igramo takoreci bez zadnjeg veznog, jucer je zagreb u svojim kontrama prolazil kroz sredinu ko kroz putar.. sve u svemu cuspajz od nogometa…i onda "strucnjak" krivi igrace umjesto da se iskreno zapita kaj on i ona dva njegova pobocnika delaju na toj klupi…penal? iskreno, to se moglo i nije moralo svirat, bil je neki kontakt, ali takve situacije zavise o kriteriju suca, a kolko je mlakar imal neki kriterij to je drugo pitanje...

VL
Avatar utunelu
utunelu
09:30 15.02.2016.

zoki soudani ti vec ne igra 1 godinu kako treba.pusti ga nek ide

VL
DH
dalibor.hren
07:54 15.02.2016.

Tereni u HNL su neregularni. Po takvim oranicama ne igraju niti niželigaši. Kad je drug Jovanče govorio o močvari i kaljuži hrvatskog nogometa, možda je mislio na igrališta!?

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:55 14.02.2016.

Zorane kaj se buniš... pa zašto ste uopće igrali po toj kaljuži ?

VL
ST
strmopec
22:51 14.02.2016.

Nedopustiva je pljačka i uništavanje kluba mamiću!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.