Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF PONOVNO BIJESNI
Povratak na članak

Mamić: Proklinjem dan kad sam upoznao Mandžukića!

Dinamov izvršni dopredsjednik teško je podnio poraz u polufinalu kupa i žestoko napao najboljeg igrača. Tvrdi da je Mandža sabotirao utakmicu.

Komentari 18

JO
Johny1973
11:14 08.04.2010.

Proklet bio dan kad si ti došo u dinamo

VL
MI
mitar
20:47 07.04.2010.

E,moj Mamicu dugo ti je trebalo da shvatis,prodaj ga sto prije ili jos bolje posalji ga na posudbu u NK Trnje

VL
JM
ja-ma
20:31 07.04.2010.

Mandžukić?Tko je danas vidio Mandžukića?

VL
BA
bander
20:40 07.04.2010.

Mandža bit če ti super u lokomotivi....sretan put!!

VL
OB
-obrisani-
21:06 07.04.2010.

ali su ti ostali bolji,pa Hajduk sa omladincima skupi 5000 navijaća.

VL
OB
-obrisani-
21:11 07.04.2010.

ajde pičite minuse,ali san laga.Vi i europa dva pojma.Prvo triba imat publiku.

VL
VZ
veki_zg
21:11 07.04.2010.

....a tek onaj robert kovac?koji svaku tekmu ak igra po 15-20min....kak rukometasi mogu igrat polomljeni, kak rooney sad uopravo moze igrat s nekakvim protezama i ozljeđenim gleznjom, a ovaj papak nemre! strasno...pijanac iz ludnice

VL
RA
razočarani1
23:01 07.04.2010.

daj više nogu jurčiću....

VL
OB
-obrisani-
03:18 08.04.2010.

usporedite igru i zalaganje ova 3 Slavonca;Sukera,Olica i Mandjukica i sve ce vam biti jasno..................Mandjukicu nema mjesta u repki.......Sto prije ga treba prodati,mozda se u inozemstvu nauci pameti...

VL
VL
vladek
06:52 08.04.2010.

Mamiću,protjeraj Samira,pa bu sve OK.A imam jedan prijedlog,Idi putem hokejaša pa se prijavi u Austrijsku ligu.

VL
CR
crocro
07:12 08.04.2010.

To nije NK \"Prčija Marija Mandžukića\", već NK \"Prčija Zdravka Mamića\". Ja sam \"Dinamovac\" od rođenja, u mojem kraju iz kojega potječem, za neki drugi klub se nije niti govorilo, svima je na ustima bio Dinamo. A to što se danas događa s Dinamom, takve oscilacije, ne može se nitko kriviti osim Mamića. Dinamo mora posjedovati kvalitetne igrače a to znači pozdraviti se s nesposobnima, ako hoće u Europi dobiti riječ. Ja ne znam da li Dinamo uopće ima novaca. Mamić se uvijek hvalio da ima. A gdje i kome odlaze kvalitetni igrači, a tko kupuje prosječne i slabe igrače. Koji igraju na trulom i oronulom stadionu. Dinamo mora biti simbol nacije. Ne može se botiti samo za sebe i svoj materijalni status, građani, navijači žele vidjeti superiorni Dinamo kako u Hrvatskoj tako i u Europi. Bez promjena nema ništa, od praznih riječi nema ništa. Od obećanja nema ništa, od strpljenja nema ništa, od čekanja i odgađanja nema ništa. Mi hoćemo sada superiorni Dinamo na supreiornom stadionu. Sada i odmah. Tko to nije sosoban provesti odmah i sada, neka napusti svoje pozicije i neka i prepusti onima koji to hoće i žele.

VL
BO
bomba
09:21 08.04.2010.

Zato sudije pokušavaju nadoknaditi sabotažu igrača.

VL
ES
Escudo
09:56 08.04.2010.

ma šta vam se vrijedi prepucavati sa jadnim kenjcima....pa oni 5 godina neznaju za bilo kakav uspjeh ;D I da....kenjci žive vječno,ali ispod DINAMA

VL
OB
-obrisani-
10:58 08.04.2010.

Moj Mamicu ,uvijek sam te branio i sada stojim iza toga da si kao menadzer dobar poznavalac svog posla a sto se tice nogometa poznajes ga ko i Mario Mandzukic ili trenerski posao Kruno Jurcic.Niti je Mario dobar igrac,niti je Jurcic dobar trener.Dinamo ko moj bivsi klub me vise ne zanima kao ni voljeni Zagreb ,jer su od samostaljenja Hrvatske drzave postali \'\'Crvena Zvezda \'\'odnosno Beograd.Sve u Dinamo i sve za Dinamo ,sve u Zagreb i sve za Zagreb,zato i jesu oba postali omrazeni u drugim djelovima Hrvatske.

VL
DO
doktorica
11:55 08.04.2010.

Treba Mamića prodati,možda i dobijemo neki novac

VL
DU
Deleted user
12:51 08.04.2010.

Čemu nervoza? Stalno se govori da bez jakog Hajduka nema ni jakog Dinama,i sada kada nakon 4 godine Hajduk ima priliku osvojit kup-nervoza!Hajduk zasluženo ide u finale i u neku ruku je za nas dinamovce to i dobro jer sese Dinamo jako opustio i dugo vremana njegova igra nema smisla Sad je prilika da se provjetri svlačionica.Butina, Turina,Etto-Kovač,Bišćan, Vrdoljak,Tomić,Samir,Mandžukić,Primorac bi trebali napustiti Dinamo, jer neki od njih su uništeni ozljedama i godinama,neki su zasićeni igrom u HNL-u, a neki nemaju kvalitetu ,a trebalo bi razmisliti i o treneru,jer on je taj koji je odgovoran za igru,a igra je bezidejna!

VL
OB
-obrisani-
16:23 08.04.2010.

mrakonic u pravu si,a ja bi još doda da jeb** igraća koji nije doša iz tvoje pionirske škole,koji nije odgajan u duhu velikana našeg nogometa,koji ne živi za klub i grad u kojemu je rođen.To mislim i na bile i na modre.Ne mogu stranci ginit za boje kluba,on je doša pokupit lovu i ne slomit nogu i to je to.A novinarska laprdala koja dižu igraća u visine kada da 2 gola ubiju ih u pojam jer odma maminjo i slićni pizde o desetak miliona eura.Novinari se razbacivanjem izjava uvlaće u guzicu lokalnim močnicima umisto da potiću na moralno ponašanje.Zašto nam treba fizički sukob između torcide i bbb,zašto?Da nam se drugi smiju i da momci ostanu invalidi na startu svoga života.Ja sam za rivalstvo ,pičkaranjem,rječima a nikako fizički.Šta mislite da je momcima lako igrat sa mislima oće li rulja provalit u teren ili neće.Stavite se u njihov položaj i razmislite malo.

VL
OB
-obrisani-
19:15 08.04.2010.

dinamo-hajduk----utakmica je bila oćaj i užas ,nerazumijem zašto maltertiraju i prisiljavaju ljude da gledaju to smeće,tko je taj mandžukić i šta prestavlja taj lik mamić,koji je on faktor da bi se neko trebao zamarati sa njima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.