Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije trenera
Povratak na članak

Mamić: Moram igrače osloboditi grča; Nielsen: Očekuje nas težak posao

Takav grč kakav smo imali u prvom poluvremenu je nemoguć, naglasio je trener Dinama

Komentari 11

ST
stefj
01:41 31.07.2014.

Obrana je poprilično neuigrana, zato toliko propusta. Kod prekida se još ne zna gdje tko stoji, a lijeva strana je rupa. Pivarić često odlazi u prazno, a Antolić koji bi morao pomoći je prespor i loš u bloku... Aalbor je jako dobro blokirao krila, tu se isto vidi neuigranost Dinama, fali dupli pas, povratne lopte idu u prazno i sl... Dinamo ima bolje igrače od Danaca, te bi individualna kvaliteta trebala biti dovoljna za prolaz, ali već slijedeće kolo kada dolazi jači protivnik trebat će više od toga...

VL
DU
Deleted user
08:09 31.07.2014.

ovaj dinamo počinje ličiti na nešto. i kada ne igra odlično-dobiva. to znaju samo prave momčadi!

VL
Avatar mohito
mohito
01:01 31.07.2014.

treba uigravat obranu pod hitno - pusta na sve stane i da nema simunica svasta bi se dogadjalo - napad ce prije ili kasnije doc na svoje, ali obrana je daleko od kvalitete za europu jer igramo prakticki s jednim kvalitetnim stopero, svaki centarsut je panika a cak se ni ovaj eduardo ne snalazi na ubacene lopte…ali danas smo imali dosta srece i nadam se da ce za tjedan dana bit bolje doma...

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
09:22 31.07.2014.

Nije bila loša igra, ali su po lijevom boku često bile prznine, Pivarić bi ih trebao bolje zatvoriti. Šimunić je stup u obrani, da nema njega bilo bi sve drugačije. U napadu Čopa nije bilo nigdje iako nije dobio niti jednu pravu loptu pa mu se ne može zamjeriti, ali trebao je jače pritiskati njihovog golmana i stopere. U srijedu svi na stadion!

VL
MK
mkeca
07:41 31.07.2014.

Od vratara što je Eduardo, koji glasno potiče svoje igrače na igru, očekivao sam, malo agresivniju igru i izlaske na centaršuteva, a ne stacioniranje na gol liniji. Mislim da to mora promijeniti, jer je svaki takav centaršut izvor panike u šesnaestercu!

VL
DU
Deleted user
13:21 31.07.2014.

Zorane , ona tvoja dva zadnja bocna su tvrdoglavo cijelu tekmu ulazili u nekakve kratke kombinacije i redovito bi gubili loptu i otvarali mogucnost kontre. Dok je lijeva strana bila non stop prazna. to obavezno treba popraviti.

VL
AN
Andreeejjj
10:18 31.07.2014.

Šimunić je prespor, Pivarić loš, itd, itd...obrana je nikakva. Kramarić strašno fali uz još neke domače dečke. trebamo se bojati danaca u uzvratu, punosu discipliniraniji i prebrzi za spori Dinamo, pogotovo lošu obranu.

VL
SA
SI aka SI
08:36 31.07.2014.

malo mi je previše ovih "zaista ne znam" u izjavama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.