Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bruxelles
Povratak na članak

Mamić kupovao cipele pa se gotovo sudario s Čarlijem

REŽIM Vedran Ćorluka nije bio sa suigračima na istezanju. Šetao je Avenijom Louise, glavnom trgovačkom ulicom Bruxellesa, s mobitelom na uhu. Dakle, ne razgovara njime samo kada prolazi pokraj novinara...

Komentari 4

OB
-obrisani-
19:12 11.09.2012.

stimac zeli radosevicu dignuti cjenu daj boze da uspije neozbiljno pred vaznu utakmicu

VL
ĆA
ćaćaća
23:23 11.09.2012.

ovaj put je štimac na redu sl je mamić pa onda ide šuker s svojim igračima:)

VL
PI
piranha
08:20 12.09.2012.

Maršiću iziđi iz Štimčeve g..ice.Pusrana očito se dobro razumiješ u obuću jer je sasvim razvidno da su ti opanci dio obiteljskog folklora.

VL
KA
Kaj
18:03 12.09.2012.

Mamićev list! Smeća plačenička, ne bi kupio vaše novine da su jedine na svijetu kolko ste mi se zgadili, postali ste sponzori nogometne mafije...puj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.