Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istra - dinamo 1:1
Povratak na članak

Mamić: Blizu smo fantastičnog uspjeha! Pamić: Iskoristili smo ponuđeno

Prvaci smo, osvojili smo Kup i sami je kraj sezone, ali unatoč tome smo dali sve što smo imali danas, no nije bilo dosta za pobjedu, kaže Pivarić.

Komentari 20

ED
europski dinamo
22:13 24.05.2015.

Jos samo ostati neporazen protiv Rijeke i rekord je tu,a sjetimo se samo kako su Lokomotiva i hajduk bili blizu pobjede...

VL
SA
santos008
21:18 24.05.2015.

Ovaj Dinamo je kakav je i trener i kakvi su mu skauti.Ovim se ne ide u ''Europu''.Imao si toliku prednost da si mogao uigrati ekipu za pola godine kad je vec bilo poznato da ste prvaci,ali ne ti si svaku utakmicu mijenjao,pa ti osim cetri igraca [Pinto,Pjaca,Coric i Henriquez ] nemas s'cim u ''Europu''.Sastav ,odnosno igraci djeluju ko da si ih doveo sa ''Mirogoja'',a poslovica kaze :''Mrtva glava ne nosi barjaka''.Ono sto ti imas i sad bi Lamza,Zambata Rora i ostali pobjedili,a to sto oni dobivaju od kluba to nisu place to su PENZIJE,jer kad neko dobiva penziju on je penzioner a takav je tvoj sastav moj Mamicu nemoj da se ponosis njima prikladnije bi bilo da se sramis i ti i oni i svi oko vas.

VL
TA
tarzan
00:37 25.05.2015.

I šta sad ako ne izgubi ni jednu utakmicu u prvenstvu? Zar je to sad tako važno? Zar je naše prvenstvo sad toliko jako da je to neki posebni podvig? Ovo ama baš nikakvo značenje neće imati ako opet u Europi ne naprave nikakav rezultat. Dinamova snaga se vidi u Europi a ne u našem prvenstvu i to konačno moraju shvatiti jer i ptice na grani već znaju da doma nemaju pravu konkurenciju

VL
PK
petar.kolak.9
21:54 22.06.2015.

pamic je za mamica ,doktortrener a bio i kao igrac bolji.

VL
Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
21:08 24.05.2015.

Lijepa tekma, fina balkanska atmosfera, lijep stadion, odličan hrvatski trener Igor Papić i nezaboravni gazda i srce hrvatske svetinje gospon Zdravko Mamić.

VL
SP
splitskodite1976
20:36 24.05.2015.

A i vaši suci nisu u zatvoru.Bas ste sjajno odradili sve..Sad čekamo da oborite jos jedan rekord u Europi..

VL
PA
pan-am
21:00 24.05.2015.

Mamiću ,koji uspjeh? Znaš što u HR znači uspjeti? Znači ,pokrasti,prevariti ,i gledati prije svega osobni interes, a ne interes skupine. E pa uspio si onda svaka ti čast.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
20:45 24.05.2015.

stvarno "fantastican" uspjeh…da ove igrace vodi oruzar bilo bi isto i oruzar bi usal u povijest po statistici…ali igra je bezvezna - glavno da je bracek strasan trener - po statistici….

VL
Avatar dzambo
dzambo
04:49 25.05.2015.

Ko bi to predvidio da jedna osoba preuzme jedan ''Dinamo'' na takav ''cheap'' nacin...ovaj Kapitalizam je unistio sve cari zivota....depresivan za mnoge....svi se ''guraju'' al samo odredjeni % osoba moze iskoristi taj sistem jer drukcije da je ne bi opstao... Prije po prosijeku i do 40,000 po utakmici bez obzira ko je dolazio u Maksimir igrat protiv Dinama a vid sad ''love'' na sve strane i veliko ''nista''...nazalost to je svuda ''okolo'' od ''bivisih'' teritorija.....stvarno je ''Kapitalizam'' unistio svaku nadu za barem 90% stanovnistva...

VL
PK
petar.kolak.9
14:32 25.05.2015.

evo ti mamicu koji si trener ti i tvoji cirkusaneri koliko vrijedite niste u stanju istru pobijedit,velika kvaliteta za trecu ligu.

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
20:38 24.05.2015.

Hihihihihihihi..sjajan uspjeh ..hihihihihih..u ligi u kojoj je riječ plaća većini igrača strana riječ!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.