Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALOVA LEGENDA

Maestro ponovo oduševio Ancelottija: 'Bio je savršen i kontrolirao čitavu utakmicu'

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/5
02.02.2024.
u 08:39

U idućem će kolu 'kraljevski klub' igrati protiv gradskog rivala Atletica koji je trenutno na trećem mjestu tablice. Njihove ovosezonske rivale Gironu čeka okršaj sa šestoplasiranim Real Sociedadom

Real Madrid je u zaostaloj utakmici 20. kola španjolskog prvenstva u gostima pobijedio Getafe rezultatom 2:0. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, odigrao je cijelu utakmicu.

Ovim su slavljem ponovo preuzeli vodstvo na tablici od katalonske Girone, ali žestoka borba za vrh i dalje traje. Madridska momčad sada ima 57 bodova, dva više do drugoplasirane momčadi.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/19

U vodstvo su 'bijeli' protiv momčadi iz predgrađa Madrid ušli u 14. minuti golom Josea Luisa Mata. Joselu je zabio i drugi gol u 56. minuti te tako postavio konačan rezultat. Modrić je odigrao vrlo dobro, a pohvale je dobio i od talijanskog stručnjaka, Carla Ancelottija.

"Bio je savršen večeras, kontrolirao je čitavu utakmicu i vrlo dobro odigrao", rekao je trener Reala i istaknuo igrače koji su na njega ostavili poseban dojam: "Vinicius, Bellingham, Valverde, Modrić... volim njihov nogomet i način na koji su povezani na terenu."

VEZANI ČLANCI:

Nije samo strateg momčadi bio zadovoljan igrom kapetana vatrenih. Marca ga je za njegov doprinos u igri ocijenila s visokih osam. Više od toga dobio je samo dvostruki strijelac Joselu.

"Odigrao je dobru loptu za Joselua koji je pogodio prečku. Bio je svježiji i bolji u prvom poluvremenu, a dijelio je svoje poznate specijalitete kuće. Ovo su dobre vijesti za Modrića jer činilo se da Luka ide prema svom kraju. No nakon blijedih izdanja zabljesnuo je kod Getafea. Pokazao je klasu u igri te jako dobro surađivao s napadačima", piše Marca u tekstu pod naslovom "Modrić je povratio svoj sjaj" u kojem dodaje: "Modrić je na ovoj utakmici bio blizu najbolje verzije sebe."

VEZANI ČLANCI:

U idućem će kolu 'kraljevski klub' igrati protiv gradskog rivala Atletica koji je trenutno na trećem mjestu tablice. Njihove ovosezonske rivale Gironu čeka okršaj sa šestoplasiranim Real Sociedadom. Među najboljim klubovima na tablici je još Barcelona na četvrtom mjestu i bodovno izjednačena s Atleticom te baskijski Athletic Bilbao koji zauzima peto mjesto.

VIDEO Ivan Rakitić je pronašao novi klub: Odlazi nezadovoljan statusom u Sevilli gdje je postao legenda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije