Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMU KUP

Machado i Sigali plesali po kiši, ni limena glazba nije inspirirala Slaven

Dinamo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/12
11.05.2016.
u 08:40

– Slaven je bio dobar. Nisam ništa posebno pomislio kod 1:1, osim da će do kraja biti teško, ali onda je Rog dobro pogodio – veli Pjaca koji je na upit hoće li i sjedeće sezone zabijati za Dinamo, samo slegnuo ramenima.

Marko Rog udarcem s preko 30 metara presudio je pobjednika u finalu Kupa za 2016. godinu i okitio se odličjem koje je prošle godine ispustio. Naime, prošlog ljeta Rog je kao igrač Splita u finalu propustio veliku priliku i ostao bez odličja. Sad je plavima donio pobjedu, kod 1:1 opalio je s preko 30 metara, lopta je prevarila vratara Rozmana i Dinamo je do kraja sačuvao 2:1 prednost.

Ispunili smo sve ciljeve

Žao mi je tog promašaja, volio bih da sam uzeo i taj trofej, ali zato je sad došao ovaj. Ne zabijam puno, ali sad mi se vratilo, puknuo sam i na sreću, ušla je – kazao je Marko Rog noseći i Rabuzinovo ‘Sunce’ u plavi autobus.

Žurili su plavi igrači, očito na slavlje. Valjda je kapetan zadužen da povede momčad i u tu ‘bitku’.

– Neću pobjeći od te odgovornosti, poštovat ću to zaduženje. Lijepo se veseliti nakon ove jako uspješne sezone, igrali smo dobro u Ligi prvaka, osvojili ovdje duplu krunu, sve smo ciljeve ispunili – dometnuo je Antolić.

U međuvremenu su izašla dva, valjda najveselija. modra igrača. Machado je na sebi imao nekvu elektroničku opremu i s njega je treštalo kao da smo u disco klubu. Zajedno sa Sigalijem izašao je plešući iz svlačionice, i u tom ritmu su otišli sve do autobusa koji je bio 30 metara dalje, nije ih bilo briga za jaku kišu koja ih je prala.

Slaviti može i Antonijo Ježina, on je svoj posao ove sezone odradio uglavnom u kupu i okitio se zasluženom medaljom.

– Nadam se da će biti drukčije sljedeće sezone, da ću više braniti, ali pustimo sad to, vrijeme je za slavlje. Pogotovu jer ovo nije bila lagana utakmica, slična prošlogodišnjem finalu sa Splitom. U prvom smo dijelu bili dobri, no u nastavku kao da smo se malo opustili, oni su došli do ‘zraka’ i vratili se u igru – govorio je Ježina.

Pjaca je konačno dočekao priliku da zabije i iz jedanaesterca.

– Da, i to se dogodilo, da je lopta ušla, cilj smo ostavili, iako je Slaven bio dobar. Nisam ništa posebno pomislio kod 1:1, osim da će do kraja biti teško, ali onda je Rog dobro pogodio – veli Pjaca koji je na upit hoće li i sjedeće sezone zabijati za Dinamo, samo slegnuo ramenima.

– Ništa ne znam, vidjet ćemo.

Igrači Slavena Belupa imali su veliku podršku u Osijeku, dobro su i igrali, ali na kraju nisu uspjeli.

– Razočaran sam, a što drugo. Dinamo je bio bolji u prvom, mi u drugom dijelu. Mislili smo da možemo do kraja nakon što smo izjednačili, ali onda je stigao taj nesretni pogodak – pričao je Dino Štiglec koji je bio blizu kad je Vučemilović dosudio jedanaesterac za Dinamo.

– Da, bio sam tamo, bio je prekršaj i sve je regularno – odgovorio je branič Slavena.

Dobili su na iskustvo

Kapetan Mateas Delić također je korektno čestitao plavima.

– Zaslužili su i ovaj trofej. Dojam je da smo bili bolji u nastavku, da smo fizički bili moćniji od Dinama, ali oni su znali dobiti utakmicu na kvalitetu i iskustvo. U svakom slučaju trebamo zahvaliti svojim navijačima, mnogo ih je došlo i bodrilo nas po ovakvom vremenu – rekao je kapetan Slavena.

I doista, svaka čast Koprivničanima, bili su velika podrška, nažalost ni limena glazba s ‘Podravino moja mila’ ovaj put nije pomogla njihovim igračima. No, nastave li navijači pratiti svoj klub, a dečki igrati kao sinoć, doći će vrijeme i za slavlje.

Komentara 1

MA
magnum2013
12:39 11.05.2016.

Prije svega čestitke plavima. Dvostruka kruna na ponos svih nas koji se veselimo i na žalost onih kojima to očito nije drago."Žurili su plavi, očito na slavlje". "Mashado je na sebi imao opremu...." Zar ste očekivali od "novinara" VL uz ostalo i barem malo podrugljivosti. Kako drugačije nazvati tu "žurbu" od "novinara". Zna li Junaci gdje je to održano slavlje? Ako je bio na utakmici mogao je vidjeti da su igrači ostali pored nas. Da su se zahvalili navijačima i poklonili im se pred svim tribinama svi zajedno noseći Rabuzinovo sunce. Da su se veselili, a nekolicina igrača ostala je i malo dulje pored nas na zapadu i slikala se za naše privatne uspomene. Mashado je imao sasvim normalnu opremu, a možda "novinar" nije upoznat sa muzižkim novitetima pa mu i tranzistor izgleda kao disko oprema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije