Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRELAZI U WOLFSBURG?

Lukas Podolski bi mogao postati konkurencija Ivici Oliću i Ivanu Perišiću

Lukas Podolski
Foto: Caroline Seidel/DPA/Pixsell
22.08.2014.
u 18:45

Sigurno je da će si dobro promisliti o nastavku karijere i nekako je najizglednije da će se vratiti kući u Njemačku prije nego u Tursku.

Lukas Podolski na izlaznim je vratima Arsenala. Od ranije je poznat interes Galatasaraya i Bešiktaša, kao i nekoliko klubova iz Njemačke, a posljednji je u red stao Wolfsburg - klub našeg Ivice Olića i Ivana Perišića.

Bio bi mu to dobar izbor jer u Arsenalu teško da se može izboriti za poziciju, a u Wolfsburgu bi gotovo sigurno uzeo Perišićevu poziciju do povratka hrvatskog reprezentativca na teren nakon operacije ramena.

Sigurno je da će si dobro promisliti o nastavku karijere i nekako je najizglednije da će se vratiti kući u Njemačku prije nego u Tursku.

>> Pogledajte kako je Podolski bacio novinara u bazen

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Zizou10
Zizou10
19:25 22.08.2014.

zalazak karijere

KA
kajinx
20:21 22.08.2014.

Lukas je mislio sabotiranjem istjerati Soldu, ali je na kraju izbacio Köln iz lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije