Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Luka Modrić naljutio se kada je čuo što mu nudi Real, ne želi ni pomisliti na takvo nešto

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/6
27.02.2024.
u 13:38

"Modrić nije spreman ni razmišljati o kraju svoje igračke karijere. Čvrsto vjeruje da još može pružiti mnogo na terenu. Ponuda da postane dio trenerskog osoblja poprilično ga je iznenadila i naljutila", dodao je izvor.

Luka Modrić, ikona hrvatskog nogometa, već mjesecima je u središtu pozornosti medija jer se ne zna gdje će igrati iduće sezone. Špekulira se hoće li hrvatski kapetan ostati u dresu Real Madrida ili će pronaći novi klub. Nedavno je Modrić dobio neobičnu ponudu od Real Madrida – ostati u klubu, ali ne kao igrač već kao dio stručnog tima pod vodstvom Carla Ancelottija. Međutim, unatoč privlačnosti ove ideje, Modrić je odlučio odbiti ponudu jer još uvijek osjeća strast prema igranju.

Izvori bliski klubu otkrivaju da je ponuda za Modrića došla od Davidea Ancelottija, sina i pomoćnika trenera Carla Ancelottija. Davide je smatra da bi Modrićevo golemo iskustvo sjajno došlo klubu.

"Davide Ancelotti bio je pokretač te ideje. Vjerovao je da bi Modrićeva prisutnost u stručnom timu bila izvanredna za sve. Modrić ima izvrstan odnos s igračima i s njima je često raspravljao o taktici, a Davide je smatrao da bi njegovo iskustvo bilo dragocjeno u razvoju momčadi", izjavio je izvor blizak klubu za španjolske medije.

Međutim, Modrić nije prihvatio ovu mogućnost. Štoviše, očito je bio razočaran ponudom, a svoje nezadovoljstvo iskazao je na terenu u susretu protiv Seville, gdje je ušao u igru i odlučio utakmicu.

>> Galerija s Modrićem

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
1/13

"Modrić nije spreman ni razmišljati o kraju svoje igračke karijere. Čvrsto vjeruje da još može pružiti mnogo na terenu. Ponuda da postane dio trenerskog osoblja poprilično ga je iznenadila i naljutila", dodao je izvor.

U međuvremenu, trener Reala Carlo Ancelotti pohvalio je Modrića.

"Ovo nije kraj za Modrića. Svi misle da jest, ali on ne. Još uvijek ima energije i strasti za igru. Vjerujem da može igrati još nekoliko godina", izjavio je Ancelotti nakon utakmice protiv Seville, gdje je Modrić postigao pobjednički gol.

"Duboko ga cijenim i volim. No, nisam siguran želi li ostati u klubu ako neće biti prva opcija. Sve ovisi o njemu, a mi čekamo njegovu odluku", dodao je Ancelotti o Luki koji je u Realu od 2012. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije