Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA HRVATSKE

Modrić: Bili smo puno bolji, moramo ovako nastaviti, Srna: Idemo po drugi krug!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/15
12.06.2016.
u 17:09

- Pobjeda je najbitnija. Prva utakmica je najvažnija i ona puno znači. Napravili smo veliki korak, ali ne treba dizati euforiju. Šteta što nismo zabili još koji pogodak - rekao je kapetan Darijo Srna

Hrvatska je pobjedom otvorila Europsko prvenstvo. Izabranici Ante Čačića svladali su Tursku s 1:0 sjajnim golom Luke Modrića.

- Ušli smo u utakmicu na pravi način, kako možemo i znamo. To se i vidjelo, bili smo puno bolja ekipa. Mogli smo zabiti još dva, tri gola. No, najvažnije da smo pobijedili i na pravi način otvorili turnir - rekao je Modrić za HTV i dodao:

- Na poluvremenu smo se dogovorili da bi bilo pogubno da branimo 1:0. Nastavili smo u istom ritmu, imali nekoliko prilika i pogodili dvije, tri vratnice. Zadovoljni smo i svi koji su nas gledali mogu biti. Znali smo da možemo. Još ništa nije napravljeno, ali vjerujem da ćemo ovako nastaviti.

Modrić je opisao kako je zabio pogodak.

- Centaršut se odbio točno meni na volej. Pogodio sam je jako dobro i ušla je - rekao je Luka pa se osvrnuo na navijače.

- Navijači su bili fenomenalni. Hvala im na podršci. Njihov huk s tribina nas je gurao dalje.

Kapetan Darijo Srna je dodao:

- Pobjeda je najbitnija. Prva utakmica je najvažnija i ona puno znači. Napravili smo veliki korak, ali ne treba dizati euforiju. Šteta što nismo zabili još koji pogodak.

Zahvalio je navijačima kojih je u Parizu bilo oko 10 tisuća.

- Hvala im puno na prekrasnoj podršci. Očekujem ih još više u idućoj utakmici. Idemo po taj drugi krug.

>> Velika pobjeda na startu! Hrvatska sjajnim pogotkom Luke Modrića pobijedila Tursku s 1:0

Komentara 22

PS
ps25
17:35 12.06.2016.

Bravo Vatreni! Dokle god se borite ovako lavovski neovisno o rezultatu, cinite nas ponosnima!

LA
LANA555
18:06 12.06.2016.

BRAVO MOMCI ! TEKMA JE BILA OK .

Avatar hovatettemle
hovatettemle
18:06 12.06.2016.

Gledao sam utakmicu , bilo je super , lijepo pobijediti ! Bravo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije