Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi na pripreme 2. lipnja
Povratak na članak

Luka: Nema mnogo odmora, idemo u nove pobjede na Euru

Ušetao se Modrić s kraljevskim osmijehom bez trunke nadmenosti dvostrukog osvajača Lige prvaka

Komentari 7

KE
kentie
16:17 30.05.2016.

Ovi bili legionari nek se vesele ko mala dica, jer imati toliko majmunske i slonovske sriće, pa to nije istina. Ovo me podsića na 2012. kad je Chelsea ni kriv ni dužan dofatija "klempave uši", a igra je finale uu Bayernovom dvorištu i to još proti domaćina. Simeone, je dobar coach, ali nije šmeker. Nije ima petlju da staroj kuki dade pucati penal, umisto goluždravca u prvom polčasu. Ta stara kuka je Torres, i triba je pucat, ali ne, Diego da prangiju žutokljuncu i ovaj zapuca med vrapce i komarce. O jada, jadovitog. Pusta pegula, prosulo se mliko, i moš kući poć ća. Cholo me podsića na alpinista koji je doša na metar od vrha svita, al nije umija zabit cepin na sam vrh i moš ga hebat. Ili bija je pristojan susjed pa je pazija di pasava sa dicon i brodicon. E a tako ribu neš nikad ufatit na parangal.

VL
DE
derin
19:07 30.05.2016.

Simoneu svaka čast, ali ipak na kraju kad se sve zbroji fale mu dva, tri klasna igraca za zaključiti priču, oblak odličan golman, ali penale mila majko, čovjek se nijednom nije bacio. Real iskreno nije zaslužio naslov, u nokaut sustavu igra je protiv slabijih ekipa, jedino je u skupini bio s PSG-om koji je i tu ostavio bolji dojam. Repriza 2012. i Chelsea. I valjda ce konačno Modrić, Rakitic i ostali početi igrati na visokoj razini kao Perisic.

VL
MU
muh
17:52 30.05.2016.

Lukica u repki nema nikoga da ti osvaja pehare ko u Realu.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:28 30.05.2016.

Luka: Nema mnogo odmora, idem se uz balkanske blamirati na Euru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.