Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobire lovorike
Povratak na članak

Luka Modrić dobio novo priznanje, njegov gol proglašen najboljim!

'U posljednje se vrijeme osjećam jako dobro, pogotovo tjelesno, a kad je tako, mogu sve što trener traži od mene. Najbolji trenuci karijere? Ne znam, idem utakmicu po utakmicu i uživam.'

Komentari 6

HR
hrvatin
13:29 10.02.2016.

Da se ovoliko pise o svakom spektakularnom golu Messija,nestalo bi odavno novinskog papira na svijetu,a svi bi internetski serveri izgorili odavno,Dade jedan gol svake prijestupne godine i pisete o njemu kao da je osvojio prvenstvo svijeta.Udario je loptu i nee gledajuci di puca i sada je odjednom bolji od svih.Madzukic i Kalinic su dali tonu golova pa ih i ne spominjete.

VL
RA
raikonen
10:15 10.02.2016.

već ste pri pizdili s tim golom.prođe pola prvenstva i luka zabio gol..kakva vijest

VL
KA
kajinx
12:48 10.02.2016.

Negativci, bunite se Španjolskim novinama. Marca i ostali pišu o njemu. Nego, recite kako je Javor odigrao.

VL
ST
Stipan
13:24 10.02.2016.

Samo da Luka ovako zaigra i za vatrene bilo bi dobro!

VL
DO
dommar36
12:41 10.02.2016.

netko iz redakcije je zaljubljen u lukicu :-) svaka cast luki al i njemu idete vec pomalo na jetra...prijatelj mi je osobno i bas sam se cuo jucer s njime...dosadni ste

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.