Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi hvalospjevi
Povratak na članak

Enrique: Rakitić je igrač najviše klase i rođeni pobjednik

– Ovaj klub već nekoliko godina ne gleda što drugi rade. Mi trebamo gledati sebe da budemo bolji. Što se tiče ove momčadi, ona ima strašan potencijal

Komentari 7

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:06 19.08.2014.

Bravo Ivane, vjerujem da ce sezona biti uspijesna i da ces briljirati u novom klubu.

VL
SA
samograd
08:53 19.08.2014.

našima svi dijele hvalospjeve vani , a kad igraju za vatrene neću reći " da se štede" ne želim u to vjerovati .ljubav prema domovini se djelima pokazuje a ne kićenjem i riječima.sad će se vidjeti na kvalifikacijama tko se " štedi " ,tko igra za ekipu neće biti izlika sudci ,vlaga ..

VL
RO
rogoz
15:06 19.08.2014.

Svak zna da je Raketa vrhunski,ali, Niko Kovac jako dobro zna ,kako od njega napraviti prosjecnog igraca.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
09:53 19.08.2014.

Kolika je Rakitić klasa mogli smo vidjeti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

VL
UN
unbekant
09:30 19.08.2014.

"sjasi kurta,da zajase murta",ili sjahali Modrica,a zajahli Rakitica,decko je dobar,ali zasto ne postize sinoc jednu barem golcinu??????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.