Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagazio ga
Povratak na članak

Lovren: Sudac mi se ispričao, a Ibra je to učinio namjerno!

Dejan Lovren ispričao je francuskim medijima da mu se nakon incidenta sa Zlatanom Ibrahimovićem sudac ispričao

Komentari 3

CA
carpediem
20:21 18.12.2012.

Ibra mi te Hrvati obozavamo ovo ti stvarno nije trebalo. Budi covjek i ispricaj se kod Lovrena. Na snimci se vidi da si htjo da ga udaris. Znaj nije Lovren kriv sto ti ne igras za Hrvatsku.

VL
ID
ilija_d
20:52 18.12.2012.

Ibrahimovic je zaista napravjo nesportski potez,i zato se pod hitno mora Izviniti Dejanu Lovranu. Dejan je Hrvatski Reprezantivc,Francuski novinari mogu da pisu sta hoce,to Hrvatskoj i Dejanu nece ama bas nista naskoditi.Hvala.

VL
SV
sven222
08:32 19.12.2012.

a šđto to nas briga što si ti Hrvat i još naglasiš katolik...to je tvoja osobna stvat...i dajte prestanite mrziti sve što je drugačije od vas...ko god je igrao nogomet zna da ovo nije namjerno jer je morao napraviti međukorak zbog preskakanja...a Lovren može reći sada da mu se i delegat ispričao..kakvo gledanje snimke odmah poslije utakmice???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.