Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKAO JE ŠTO MISLI

Lokomotivin junak s Poljuda još jednom se dotaknuo Livaje: 'Ti hajdukovci su jaki na društvenim mrežama'

Split: Hajduk i Lokomotiva sastali se u 27. kolu Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
19.03.2024.
u 10:23

'Mislim da se osjetio isprovociranim s mojim slavljem, ali ne znam otkad se to ne smije slaviti svoj gol pred 20.000 navijača koji su svi protiv tebe. Znamo kako je on slavio golove protiv Dinama i Rijeke', rekao je Mudražija

Subotnji poraz Hajduka od Lokomotive na Poljudu bit će glavna tema sportskog dijela javnog prostora u Hrvatskoj barem još desetak dana. Do velikog derbija koji se 30. ožujka igra na istom mjestu između Hajduka i Dinama, navijački će puk odan splitskoj momčadi oplakivati bodove izgubljene protiv drugog zagrebačkog kluba.

Podsjetimo, dvostruki strijelac za goste u Splitu bio je Robert Mudražija. On je, uostalom, proglašen i za najboljeg igrača 27. kola HNL-a, nakon kojeg je Hajduk ostao na četiri boda zaostatka za vodećom Rijekom.

Split: Hajduk i Lokomotiva sastali se u 27. kolu Prve HNL
1/12

Nemali broj izjava dao je Mudražija nakon utakmice, a jedna od njih bila je i za portal Sportklub TV-a.

- Osjećaj je izvanredan, ova je utakmica imala velik značaj, što za nas, što i za njih. Naravno da nije svakodnevica pobijediti i zabiti dva gola na Poljudu, tako da sam stvarno evo presretan zbog toga - rekao je Mudražija u uvodu.

Progovorio je i o ozljedi koju je vukao kroz čitav tjedan prije utakmice s Hajdukom.

- Dobio sam udarac u utakmici protiv Rudeša i gotovo cijeli tjedan nisam trenirao uopće, nisam mogao stati na nogu do srijede, imao sam tri hematoma u kvadricepsu i nisam mogao trčati ni ništa, ali eto polutrening u četvrtak i petak i uz tablete i sve… Na zagrijavanju na dan tekme nisam isto bio pravi, ali kad su krenule tablete djelovati nastupio sam i eto. U startu sam si rekao da nema šanse da propustim ovu utakmicu i tako sam i pristupio svemu i mislim da me nagradilo na kraju da sam zabio ta dva gola i odlučio tu utakmicu. Znao sam i da ide reprezentativna stanka i da ću se oporaviti i zaliječiti u idućih tjedan dana tako da mi je u glavi bilo samo da ne propustim ovu utakmicu.

Prokomentirao je Mudražija i incident s Markom Livajom koji je Mudražiju srušio na pod nakon gola za 0:1 u 26. minuti.

- Mislim da se osjetio isprovociranim s mojim slavljem, ali ne znam otkad se to ne smije slaviti svoj gol pred 20.000 navijača koji su svi protiv tebe. Znamo kako je on slavio golove protiv Dinama i Rijeke. Očito se isprovocirao, ne znam zašto. Bilo je to neprofesionalno od njega. Ja se nisam dao isprovocirati, jedino mi nije bilo jasno što se ljuti na proslavu gola, ali okej. Nije da je bilo pogrdnih gestikulacija ili nešto, ali to je njegova stvar

Naion dvoboja na Poljudu stizale su mu i neke prijetnje.

- To se zna da su Dalmatinci, ti hajdukovci jaki na društvenim mrežama, njihov lobi je veliki i mislim, to sve gledaš sa smiješkom, dobio sam dosta i ovih pozitivnih poruka. Tako da je bio miks svega, ali sve se to sa smiješkom isprati.

Komentara 4

NE
Nemanadimak
10:42 19.03.2024.

Livaja je trebao dobiti izravni crveni karton. Ali nema veze posto mu je najveca kazna to sto se nije usredotocio na utakmicu i izgubili su. Mada Livaja je u biti dobar igrac ali to mu je problem sto moze 10-15 minuta igrati na odgovarajucoj razini ostalo je samo trka za balunom, svadja, pljuvanje i duvanje nosa. Dok je Livaja u Hajduku ne moramo se brinuti kako Dinamo nece biti prvak.

RA
rasinja
11:12 19.03.2024.

Dinamovac sam od rođenja, ali mislim (na žalost), da će Hajduk biti prvak....o tome ne odlučuju samo D i H od kojih se ne zna koji je slabiji, nego i ostali faktori: HNL (Kustić), politika (AP), kladionice, itd itd.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
11:07 19.03.2024.

Robert Mudražija mora provocirati. To ima veze s odgojem i taj deficit se u ovim godinama ne može ispraviti. O tome se kaže i karakterna nula. Neka se čudi. Kako siješ tako i žanješ. Vjerojatno mu nije poznata ta izreka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije