Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP UMAG
Povratak na članak

Ljubičić: Izdao me servis, moj najbolji udarac

U drugom kolu ispao Ljubičić, od šest Hrvata ostao još jedino Marin Čilić.

Komentari 6

OB
-obrisani-
23:31 27.07.2011.

Monegašanin uopće nije igrao loše, tako da ne stoji podatak da ga je servis pokopao. Loše je servirao i u prvomu setu, ali je Ferrero svejedno bio nemoćan. Lijepo sam neki dan napisao na Indexu, jadan turnir s toliko hrvatskihkih balvana i Chelom kao prvim nositeljem. I da, Ivo Karlović jedini je aktivni hrvatski tenisač koji ima naslove na svim podlogama i koji porez plaća državi u kojoj je rođen.

VL
SE
serđo
07:56 28.07.2011.

na kaj je brajda spao da mora izvještavat s ovog beznačajnog turnirčića. a siguran sam da mu kao osvjedočenom hrvatu teško pada i to kaj mora o monegašanima pisati tekstove intonirane kao da su o hrvatima.

VL
SE
serđo
08:00 28.07.2011.

vamos haase.

VL
OB
-obrisani-
16:11 28.07.2011.

Serdaru, Svevišnji mi je svjedok da sam sinoć pomislio na tebe, upitao se gdje se nalazi tvoja forumaška malenkost?

VL
SE
serđo
08:16 29.07.2011.

odustao sam od tvog sdp biltena yutarnji, a fejsbuk me totalno ne zanima da preko toga komentiram. inače, dobra ti je ova nova paralela o divu i 4 podloge. šta, nek se zna.

VL
OB
-obrisani-
12:54 29.07.2011.

Ja sam otišao na Forum.hr, ali su me blokirali jer sam moderatorima dizao živce pišući o poreznim pobjeguljama. Jasno, glavni su bili teniski tekstovi, ali njhova svijest ne dopušta da se na takav način uopće spominju \"hrvatske sportske veličine\". Inače,e, nemam ja veze sa SDP-om, a na Jutarnjem komentar napišem svaki drugi mjesec . Imam izmišljeni profil na Facebooku, ali mi je to besmisleno i stoga rijetko ostavljam osvrte. Na tenisu osobito.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.